Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

sık gür sert saca fırça ve wax onerisi

sık gür sert saca fırça ve wax onerisi
0
155

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba benim bir sorum olucakti Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirnicealem üyesi olmak için tıklayınız bu makimeyi ve Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirnicealem üyesi olmak için tıklayınız bu fircayi kullanarak fon cekiyorum saçım ince telli ve çok fazla sık fonden sonra dumduz oluyor fakat fazla sık gozukuyo güzel olmuyor tel tel olsun istiyorum Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirnicealem üyesi olmak için tıklayınız bu fircayi kullansam sonuç değişir mi ara makas attirsam saçının daha kotu olma ihtimali var midir saçımgerçekten fazla artı sık gür ve sert saçıma ara makas uyar mi ve saçıma gore wax önerisi istiyorum

Similar threads

Erkeklerin en sık yaptırdığı estetik müdahelelerden bir tanesi olan saç ekimi uzmanlara göre cinsel hayatı da olumlu etkiliyor Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı DoçDr Hayati Akbaş, saç problemi yaşayan hastaların evlenmeden önce saç ekimi yaptırdığını ve bu tedavi baştan...
Cevaplar
1
Görüntüleme
115
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirnicealem üyesi olmak için tıklayınız? Anksiyete (vesvese) bozukluğu*mevcut yer alan kişilerde panik durumları yaşandığında kişiler bu bulundukları durumu feci ve tehlikeli görmeye yatkındırlar Anksiyete (vesvese) bozukluğu*olan kişilerde bu üzüntü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Arkadaşlar merhaba, aknelerim için ne denediysem olmadı doktorun verdiği ilaçlarda geçici olarak geçiriyor bu konu hakkında kesin bir bilgisi olan var mı sivilce ve akne kremleri ne kadar faydalı oluyor Dr Hijy satın almak istiyorum ama güvenemiyorum Satın alıp kullanan varsa bana data...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
asagidaki linkte bahsedilen belirtilerin yarisi kadarini yasiyorum suanda tamamen bir insani(eski sevgilim)takinti haline getirmis durumdayim ve engel olamiyorum her lahza her dakika onunla ilgili bir seyler dusunuyorum kafamda kuruyorum artik olmamasini istiyorum lakin surekli onu baskasiyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Kalıtımsal check up 4 başlıca konuya bakar: 1 Birincil bölümde, sık görülen, birdenbire pozitif gen ve çevresel faktörlerle ilişkili; kanser, obezite, diyabet, astım gibi 20 ’den fazla karışık ya da multifaktöriyelt rahatsızlık için kalıtımsal yatkınlığa bakılır 2 İkinci bölümde sık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
858,462Konular
981,120Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt