Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şikayetim.com -Sikayetvar.com

Şikayetim.com -Sikayetvar.com
0
116

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
wwwsikayetimcomvewwwsikayetvarcom

Turkiye'de AB standartlarında tuketici bilincini yerleştirmek amacıyla oluşturulmuş; Tuketici Haklarıhakkındaki tum bilgilere ulaşabileceğiniz, aldığınız urun ve servislerle ilgili şikayetlerinizi ilgili kuruluşlarafirmalara bildirebileceğiniz bir portaldır

Bu sitelerde genellikle buyuk firmaların kurumsal uyelikleri var ve bi sorun olduğu zaman gerekli işlemleri yapıp hallediyorlar Son derece etkili bi yontem olduğu icin sizinle paylaşmak istedim :)

Similar threads

wwwsikayetimcomvewwwsikayetvarcom Türkiye'de AB standartlarında alıcı bilincini yerleştirmek nedeniyle oluşturulmuş; Tüketici Haklarıhakkındaki tüm bilgilere ulaşabileceğiniz, aldığınız ürün ve servislerle ilgili şikayetlerinizi ilgili kuruluşlarafirmalara bildirebileceğiniz bir portaldır Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Avrupa Birliği Ve Giriş Surecinde Turkiye Turkiye Avrupa Birliği Ve Giriş Sureci Siyasi Coğrafya Avrupa Birliği Ve Giriş Surecinde Turkiye Butunleşme tarihsel bir olgudur Tarih boyunca, insanlar ceşitli yapıdaki devletlerin catısı altında bir araya gelmişlerdir Devletlerin pek coğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
İyi Bir Tup Bebek Merkezi Nasıl Anlaşılır? İyi Bir Tup Bebek Merkezi Nasıl Bulunur Tup Bebek Merkezleri Soz edilen urun orneğin bir otomobil olduğunda, tuketici konu ile ilgili basında yer alan bilgileri, yorumları ve işin uzmanlarının onerilerini okuyarak hangi markayı tercih edeceğine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,496Konular
982,408Mesajlar
30,226Kullanıcılar
Paradise5959Son üye
Üst Alt