iltasyazilim
FD Üye
arkaşdaşlar benim bi sevgilim var 3 bucuk avuç içi yakın bi zamandır çıkıorz lakin bu 3,5 ay içinde fazla şey yaşadık kızın ailesi yüzünden ayrı kalmak zorunda kaldık bazen telle bile konuşamıoduk o derceye geldik yani neyse biz herşeye karı direndik çünkü birbirimizi ölesiye sevioduk ve bugünlere geldik lakin arkadaşlar bu aralar moralim fazla bozuk canım sıkılıo sürekli okullarımız ayrı o yüzden haftada bir ya da 2 kere görüşüorz oda 1 er saat onun dıştan daima msjlaşıoruz konuşuoruz falan fakat ayrı olduğumuz süre canım fazla sıkılıo mesajlaşmak telde konuşmak falan istemio canım konu bulamıorm hiçç ve canım aralıksız sıkkın ruh gibi dolaşıorm etrafta lakin kızla buluştuğmuz zaman okdar iii hissediorm ki kendimi anlatamam sürekli konuşuorm hiç konu sıkıntısı çekmiorm hatta bana dediği şey lütfen susda birazcık ben konuşiiim(alt şakasına dio) yani anlicanız anlamıorm öbür kalınca canım sıkılıo hiç mutlu olamıorm hatta ayrılmayı bile düşünüorm fakat yanında olunca fazla mutlu oluorum sanki iki deişik insan gibiyim napcam ben böle yaaa:S:S