Aşağıdaki duayı herhangi bir dilediğiniz olduğunda ve cok sıkıntılı bunalımlı anlarınızda okumanız tavsiye edilmiştirOzellikle icinizin sıkıldığı kendiniiz kotu hissettiğiniz durumlarda aşağıdaki verdiğimiz duayı okumalısınızSabah akşam bu duayı bol bol tekrar ederseniz Allahın izniyle ne sıkıntınız kalacak neden kendinizi kotu hissedeceksiniz
İmamı Şafii şoyle diyor:Bir işle karşılaştım İcimi yaktı Hem oylesine uzuldum ki onun derecesini Allah'tan başkası bilmez Ertesi gece biri ruyamda bana şoyle hitab etti:
Ey İdrisoğlu Muhammed, şu duayı oku:
Allahumme inni la emliku li nefsi darran ve la nef an ve la mevten ve la hayaten ve la nuşUran ve estetıy'u en ecide illa ma a'tayteni ve la ettekıy illa ma vekayteni Allahume veffıkni li ma tuhıbbu ve terda minel kavli vel ameli fi afiyeh
Ayrıca okunacak hacet ve dilek duası şoyledir:
Sabah namazından sonra kıbleye doğru 100 defa okunacak dua ise şoyledir:
Ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azıym Allahumme inni eseluke ya kadimu ya daimu ya ferdu ya vitru ya ehadu ya samedu ya hayyu ya kayyumu ya zel celali vel ikrami fe in tevellev fe kul hasbiyellahu la ilahe illa huve aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşıl azıym
ALT :wwwupluploadsbunalimdaokunacakdua70959bunalimdaokunacakdua70959ALT
İmamı Şafii şoyle diyor:Bir işle karşılaştım İcimi yaktı Hem oylesine uzuldum ki onun derecesini Allah'tan başkası bilmez Ertesi gece biri ruyamda bana şoyle hitab etti:
Ey İdrisoğlu Muhammed, şu duayı oku:
Allahumme inni la emliku li nefsi darran ve la nef an ve la mevten ve la hayaten ve la nuşUran ve estetıy'u en ecide illa ma a'tayteni ve la ettekıy illa ma vekayteni Allahume veffıkni li ma tuhıbbu ve terda minel kavli vel ameli fi afiyeh
Ayrıca okunacak hacet ve dilek duası şoyledir:
Sabah namazından sonra kıbleye doğru 100 defa okunacak dua ise şoyledir:
Ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azıym Allahumme inni eseluke ya kadimu ya daimu ya ferdu ya vitru ya ehadu ya samedu ya hayyu ya kayyumu ya zel celali vel ikrami fe in tevellev fe kul hasbiyellahu la ilahe illa huve aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşıl azıym
ALT :wwwupluploadsbunalimdaokunacakdua70959bunalimdaokunacakdua70959ALT