Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sıkıntılara Karşı Okunacak Dua

Sıkıntılara Karşı Okunacak Dua
0
140

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
SIKINTILARA KARŞI OKUNACAK DUA

Esirgeyen ve bağışlayan Ey esirgeyen, bağışlayan, koruyan ve seven Allah'ım Bütün mahlûkatın kalplerini bana doğru çevir Ey Cebrail, bütün ruhani , ulvi ve sufli tabakasının Rahman ve Rahim olan Allah'ın hakkı için onlara ,işittir ve itaat ettir Rauf ve Atuf hakkı hürmetine, Melik hakkı hürmetine, arşı ala hakkı hürmetine duamızı kabul et ve bütün yaratılmışların kalplerini bana çevir

Similar threads

Sıkıntılara karşı okunacak olan dua hangisidir Sıkıntılara karşı hangi dua okunur sıkıntılardan kurtulmak için dua Esirgeyen ve bağışlayan Ey esirgeyen, bağışlayan, koruyan ve seven Allah'ım Bütün mahlûkatın kalplerini bana dürüst çevir Ey Cebrail, tüm ruhani , ulvi ve sufli tabakasının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
Sıkıntılara karşı okunacak olan dua hangisidir Sıkıntılara karşı hangi dua okunur sıkıntılardan kurtulmak icin dua Esirgeyen ve bağışlayan Ey esirgeyen, bağışlayan, koruyan ve seven Allah'ım Butun mahlUkatın kalplerini bana doğru cevir Ey Cebrail, butun ruhani , ulvi ve sufli tabakasının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
197
SEYYİDUL İSTİĞFAR DUASI Allahım! Sen Rabbımsın Senden başka ilah yoktur Sen beni yarattın Ben senin kulunum Sana verdiğim söz üzereyim Gücüm yettiğince emrindeyim Yaptığım kötü şeylerden sana sığınırım Bana verdiğin nimetini anarım Günahımı itiraf edip sana sığınırım Şunu bilirim! Senden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
300
SEYYİDUL İSTİĞFAR DUASI Allahım! Sen Rabbımsın Senden başka ilah yoktur Sen beni yarattın Ben senin kulunum Sana verdiğim söz üzereyim Gücüm yettiğince emrindeyim Yaptığım kötü şeylerden sana sığınırım Bana verdiğin nimetini anarım Günahımı itiraf edip sana sığınırım Şunu bilirim! Senden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
Celcelutiye duası ve anlamı, Celcelutiye Duası ve Hz Ali Celcelutiye Duasi Celcelutiye Duasi 1 Sırların hazinesi olan “Bismillah ile başlarım Onun ile o hazineyi keşfederim 2 Ardındaki mahlûkatının en hayırlısı, dalalet ve yanlışlıkların ortadan kaldırıcısı Hz Muhammed(sav) ’e salât...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt