Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sikiysa İndİrİn!

Sikiysa İndİrİn!
0
44

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sikiysa İndİrİn! Sıkıysa indirin! Defolsunlar! ÜskÜdar Çamlıca’daki evinin terasına astığı Türk bayrağıyla ilgili kaymakamlığa yapılan şikayete sert tepki gösten Trabzonlu Mehmet Bölükbaşı, “Vatanını, bayrağını sevmeyenler defolup gitsin diye konuştu Savcılar göreve Kaymakamlığın şikayet dilekçesini işleme koymasından da büyük üzüntü duyduğunu bildiren Mehmet Bölükbaşı; Savcıları, kendisinden davacı olanlar hakkında bayrağa muhalefetten işlem yapmaya çağırdı “Vatanını, bayrağını sevmeyenler defolup gitsin diyen Mehmet Bölükbaşı’na destek veren komşuları evlerinin balkonuna Türk bayrağı astı Bayrağımı indirtmem Mehmet Bölükbaşı Çamlıca’daki evinin terasına astığı Türk bayrağıyla ilgili yapılan şikayete sert karşı çıktı Askerliğini Komando Asteğmen olarak yapan 68 yaşındaki Mehmet Bölükbaşı, adını Hasan İşçan olarak Üsküdar Kaymakamlığı’na gösteren kişinin şikayetinin ardından polis memurlarının evine gelerek terastaki bayrağı indirmek istemeleriyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu Şikayet üzerine gelen 2 polis memuruna “Yazılmış bir direktifler olmadan bayrağı indirmeyeceklerini söylediğini hatırlatan Bölükbaşı, “Diğer bir gün yeniden polisler geldi Memurlardan bir adam başına fazla mahzun bir şekilde ‘Amca buradan bayrağı indirmen gerekiyor’ dedi Ben onlara yeniden yazılmış direktifler olmadan bayrağı indirmeyeceğimi söyledim dedi Bayraktan rahatsız olanları duyduğunda ölümünün yaklaştığını hissettiğini gösteren Bölükbaşı, “Türk bayrağının çoğu yerde asılı olduğunu görüyorum Yasak olmadığını düşünüyorum Böyle bir şey varsa özür diliyorum Bu bayrak önce kalbime gömülü, sonra da evimin köşesindedir Hatam varsa telafi yoluna gideyim, yoksa da kapısında Cumhuriyet savcısı yazılı kıymetli savcılarımız Cumhuriyetimiz’in sembolü bayrağımızdan şikayetçi olanlarla ilgili bayrağa muhalefetten işlem yapsın, böylelerinin en ağır şekilde cezalandırılmalarını istiyorum diye konuştu Herşeyi göze alırım Şikayetçi tarafı tanımadığını açıklayan Bölükbaşı, “Vatanını, milletini, bayrağını sevmeyenler var Benden davacı olanlar da bunlardan biridir herhaldeTürk bayrağı için her şeyi göze alırım dedi Bölükbaşı, vatanını sevmeyenler için “Defolsun, gitsin ifadesini kullanırken kendisine fazla sayıda yardım telefonlarının geldiğini söyledi Haber : Yüksel MUTLU  

858,498Konular
982,054Mesajlar
30,041Kullanıcılar
feneraySon üye
Üst Alt