Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sıla Acısada Oldurmez Şarkı sozu

Sıla Acısada Oldurmez Şarkı sozu
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Acısada Oldurmez

Bir bir aklımda soylediklerin
İşe yaramaz bu bildiklerim
Hatırlamak laneti aklımın
Acımaz anlatsam hadi buyrun

Ben birine aşık, o bana vurgun
Soranların kuzey yıldızıydık
Beraber de yapamadık
Kendi dunyamızın yalnızıydık
Anlayınca cok gec oldu
Mahvolduk, kahrolduk
Sonra donuk dedik ki;

Acısa da oldurmez
Cehenneme dondurmez
Hayatını sondurmez
Gideni de dondurmez artık

Soz : Sıla Gencoğlu
Muzik : Sıla Gencoğlu & Efe Bahadır
Duzenleme : Efe Bahadır

Similar threads

Sıla acısada oldurmez şarkı sozu, acısada oldurmez Sıla, Sıla 2019 acısada oldurmez, Muhteşem bir şarkı Sıla Acısada oldurmez şarkısıyla buyuk bir cıkış yapacak gibi gorunuyor İşte guzel şarkının sozleri imagessilaacisadaoldurmezsarkisisozu20195adab39d50b7e Acısada Oldurmez Bir bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Sıla Acısa Da Oldurmez nota,akor,tab Acısa Da Oldurmez şarkısı notası imagessilaacisadaoldurmezgitarnotasi5adaae67892db Em Bir bir aklımda soylediklerin İşe yaramaz bu bildiklerim F Hatırlamak laneti aklımın Dm Acımaz anlatsam hadi buyrun Em Ben birine aşık o bana vurgun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
SılaAcısada Öldürmez sıla acısada öldürmez şarkı sözü alternatifim kendi adıma bildirmek isterim ama son yılların en iyi çıkış yapan sanatçıları aralarında görüyorum SılayıBu şarkısını da internette dinledim fazla yeni ve tekrar fazla hoş Sıla Acısada Öldürmez 1549253180 1549253180...
Cevaplar
0
Görüntüleme
213
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt