Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sıla Bir İlkbahar Sabahı Şarkı Sozu

Sıla Bir İlkbahar Sabahı Şarkı Sozu
0
111

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Sıla Bir İlkbahar Sabahı Şarkı Sozleri

Bir ilkbahar sabahı guneşle uyandın mı hic

Cılgın gibi koşarak kırlara uzandın mı hic

Bir his dolup icine ucuyorum sandın mı hic

Gecen gunlere yazık yazık etmişsin gonul sen

Oyleyse hic sevmemiş sevilmemişsin gonul sen

Albumdeki o resme bakarken ağladın mı hic

Mazideki gunlere kalbini bağladın mı hic

Unutmayıp adını senelerce andın mı hic

Gecen gunlere yazık yazık etmişsin gonul sen

Oyleyse hic sevmemiş sevilmemişsin gonul sen

Similar threads

Bir İlkbahar Sabahı Şarkısının Sozleri Bir ilkbahar sabahı guneşle uyandın mı hic Cılgın gibi koşarak kırlara uzandın mı hic Bir ilkbahar sabahı guneşle uyandın mı hic Cılgın gibi koşarak kırlara uzandın mı hic Bir his dolup icine ucuyorum sandın mı hic Bir his dolup icine ucuyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
İlk Baharla İlgili Şarkı Sozleri; Bir İlk Bahar Sabahı Bir ilkbahar sabahı guneşle uyandın mı hic Cılgın gibi koşarak kırlara uzandın mı hic Bir ilkbahar sabahı guneşle uyandın mı hic Cılgın gibi koşarak kırlara uzandın mı hic Bir his dolup icine ucuyorum sandın mı hic Bir his...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Sıla Masumum Şarkı Sozleri Masumum Şarkı Sozu Sıla Hic kimseden utanmaz o Ayıbıyla ovunur Hır guru bencillikten O bunu sanat gorur Kime dikiş atsa Tehellenir ona İtiraz onun bir numara adamı Cahil adeta Hic kimseye uymaz o Geleni uydurur Kalbi gum gum yalnızlıktan Korkunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Sıla Sevişmeden Uyumayalım Şarkı Sozleri Gitmek zor mu senin icin, Mevcut duruma alışanlardan mısın Aşk yok mu sence Sevişmek herkesle aynı mı sence Kalp yok mu sence Hayata uşenenlerden misin sende İster kırılıp dokulelim İster yok olup dirilelim Sevişmeden uyumayalım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Sıla Vaveyla Şarkı Sozleri 2019 Sıla 2019 Vaveyla Tum Şarkı Sozleri Sılanın Vaveyla albumu 9 Ekim'de Sony Muzik tarafından yayınlandı İşte albumdeki tum şarkılar ve sozleri: imagessilavaveylatumsarkisozleri20195ada0bb5f1321 Aslan Gibi Goze aldım her şeyi tabi Niye boş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
858,496Konular
981,639Mesajlar
29,722Kullanıcılar
kurtlarSon üye
Üst Alt