Sıla 'dan Güç Sevdiğimden Şarkısının Sözleri Vaveyla Bu konu; Sıla Baskı Sevdiğimden şarkısının sözleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, son albümü Vaveyla ile müzişk marketlerde ki yerini alan Sıla 'nın Zor Sevdiğimden şarkısının sözlerini bu sayfamızdan sizlerle paylaşıyoruz ( Çocuk şarkısının sözleri için lütfen tıklayın ) 1549246178 1549246178 siladanzorsevdigimdensarkisininsozlerivaveyla5c579ee701b12siladanzorsevdigimdensarkisininsozlerivaveyla5c579ee701b12siladanzorsevdigimdensarkisininsozlerivaveyla5c579ee701b12 Sıla Zorlama Sevdiğimden Şarkısı Niye gidemiyorum biliyor musun? Çünkü emek verdiysen zor Meydan okuma pek derhal Dur, neden diye sor Niye susuyorum anlıyor musun? Çünkü anlattıkça güç Bükme dudağını anında Otur o süre hesabını sor Çok sevdiğimden yok; güç sevdiğimden İyi günde buradasın, dar günde mahrum neden? Fazla sevdiğimden değil; zor sevdiğimden İyi günde buradasın, gizli günde yoksun niçin? Güler ömür, ağlar ömür Farkında olmayız geçer ömür Güler ömür, ağlar ömür Farkında olmayız geçer ömür Fazla sevdiğimden yok; kuvvet sevdiğimden İyi günde buradasın, rahat günde mahrum niçin? Niye susuyorum anlıyor musun? Çünkü anlattıkça kuvvet Bükme dudağını anında, Otur o süre hesabını sor Fazla sevdiğimden yok; zorlama sevdiğimden İyi günde buradasın, gizli günde mahrum niçin? Güler ömür, ağlar ömür Farkında Olan olmayız geçer ömür Çok sevdiğimden değil; kuvvet sevdiğimden İyi günde buradasın, dar günde yoksun niçin? Çok sevdiğimden değil yahu, zor sevdiğimden İyi günde buradasın, gizli günde yoksun neden?