Sıla Dizisi Beğenilen Replikler sıla dizisi replikleri sıla dizisi gerdek gecesi boranın sılaya saldırdığı bölüm Alıntıdır Narin (Boran) Seven sevdiği için icabında ölmez mi? Sen Yezda için üç köyü birbirine katmadın mı? Boran (Azad) Erkek adam sevdiğini yüreği ile alır Bu yürekliği daha önce gösterseydin de isteseydin Narini benden Firuz Ağa Bak oğlum 20000 kişiyi bir arada yetişmek basit değildir Ağalığı sana vermeden önce de söylemiştim: Gün gelir anan hakkeder sen canına kıyarsın, gün gelir bacın hakkederse kırmızı kuşağı beline dolayıp düğün kurarsın Yıllardır böyle gelmiş, böyle gidecek Boran İki yıl oldu Birlikte diktiğimiz erik ağacınıon dalları yemiş yüklü şu anda Abay O erik ağacı da suların aşağı kalacak Hasankeyf gibi Boran Onun mezarı da Abay Hayat da, ölüm de sular aşağıda kalacak Boran Yüreğim fazla üşüyecek Yüreğim daha çok üşüyecek Abay Hadi gidelim artık Kaç saatttir burdayız Boran Vakit defalarca bizden çabuk davranıyor değil mi? Abay Giden geri gelmez, ölenle de ölünmez Boran Boran Ölünür Abay Keza de her gün ölünür Lakin kimse bilmediğinden gömülmezsin Sıla Ya ne yaptığını zannediyorsun? Boran Aniden önüme çıktın Görmedim Sıla Görmemişmiş Dilan Abla Hadi abla Gidelim Boran Sen Sıla mısın? Sıla Evet Sılayım Ye sen? Boran Boran Sıla İyi lakin keşke bir özür falan dileseydin Dilan Kusura kalma ağam Biz geç kalıyoruz Hadi abla Sıla Bak hala özür dilemiyor Dilan Hadi yürü abla Sıla Dilan, kim bu adam? Dilan Ağamız Narinin abisi Buralar göz alabildiğine onun Toprağın altı da üstüde Sıla Toprağı anladım da üstü ne oluyor? Dilan Yani… burada yaşayan cümbür cemaat onun oluyor Sıla Amma da garip adetleriniz varmış Bedar Ya Aha şu duvarlar şahittir nasıl yaşadığımıza Adetlerimize Hepsine sahip çıkarız Onlardan vazgeçtik mi kendimizden vazgeçtik sayarız