Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sıla Herşey Yolunda Şarkısının Sözleri Vaveyla

Sıla Herşey Yolunda Şarkısının Sözleri Vaveyla
0
72

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Sıla Herşey Yolunda Şarkısının Sözleri Vaveyla Bu konu; Sıla Herşey Yolunda Şarkısının Sözleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, dün çıkardığı Vaveyla albümünden Açık Deniz şarkısının sözlerini paylaştığımızı Sıla 'nın benzer albümden Herşey Yolunda şarkısının sözleri de bu sayfamızda 1549246190 1549246190 silaherseyyolundasarkisininsozlerivaveyla5c579ef2e53absilaherseyyolundasarkisininsozlerivaveyla5c579ef2e53absilaherseyyolundasarkisininsozlerivaveyla5c579ef2e53ab Sıla Her Şey Yolunda Şarkısı Vaveyla Dün kötüydüm, bugün hallice Gün döner iyi gelir zaman Kim oldu kim olmadı Yaşadıkça doğar içine Kalbim odada ben orada yanına Aydınlatma ışıkları böyle daha iyi Her şey yolunda Kalbim odada ben yanına Aydınlatma ışıkları böyle daha iyi Her şey yolunda Ben üzülürüm,sonradan düzelirim Kim bilir kapı çalar kazanç aşk Yaşlanırız belki umut değil mi fakat yaşamak? Her şey yolunda, bakma her şey yolunda Beni boşver esas senden n'aber Gün döner iyi gelir süre Kalbim odada ben orada yanına Işıklandırma ışıkları böyle daha iyi Her şey yolunda Kalbim odada ben orada yanına Yakma ışıkları böyle daha iyi Her şey yolunda Ben üzülürüm,sonradan düzelirim Kim bilir kapı çalar gelir aşk Bırakmaz elimi yaşlanırız belki Umut değil mi ama aşk? Her şey yolunda, bakma her şey yolunda Her şey yolunda, bakma her şey yolunda  

858,497Konular
981,898Mesajlar
29,925Kullanıcılar
Neyse olsunSon üye
Üst Alt