Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sıla Türkoğlu'nun derin sırt dekoltesi nefes kesti!

Sıla Türkoğlu'nun derin sırt dekoltesi nefes kesti!
0
181

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83

Emanet dizisindeki Seher karakteriyle hafızalara kazınan Sıla Türkoğlu, toplumsal medyayı epeyce etkin kullanıyor.

Oyunculuk mesleğine 2018 yılında rol aldığı "Ağlama Anne" dizisi ile adım atan Sıla Türkoğlu, Yemin dizisinde Suna karakterine hayat verdi.

Halil İbrahim Ceyhan ile başrolünü paylaştığı "Emanet" dizisinin dönem finali çekimlerine katılmayan oyuncu Sıla Türkoğlu, büyük kriz yaratmıştı.

Dizinin üretim takımıyla sorun yaşadığı gerekçesiyle diziden ayrılan Sıla Türkoğlu, yaşadığı krizden bu yana daima magazin gündeminde...

Güzel oyuncu, geçen günlerde paylaştığı göğüs dekolteli ve küçüklü kombini Instagram'ı sallamıştı.

Cem Talu'ya pozlar veren Sıla Türkoğlu, son olarak derin sırt dekolteli elbisesiyle sevenlerini büyüledi.

Türkoğlu'nun nefes kesen pozlarına çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

s_2368.jpg

sila_3114.jpg

s_3892.jpg