Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sıla Zor Sevdiğimden Şarkı Sozleri Vaveyla

Sıla Zor Sevdiğimden Şarkı Sozleri Vaveyla
0
159

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Sıla Zor Sevdiğimden Şarkı Sozleri

Sıla Zor Sevdiğimden Şarkısı 2019

Niye gidemiyorum biliyor musun?
Cunku emek verdiysen zor
Meydan okuma oyle hemen
Dur, neden diye sor

Niye susuyorum anlıyor musun?
Cunku anlattıkca zor
Bukme dudağını hemen
Otur o zaman hesabını sor

Cok sevdiğimden değil; zor sevdiğimden
İyi gunde buradasın, dar gunde yoksun neden?

Guler omur, ağlar omur
Farkında olmayız gecer omur
Guler omur, ağlar omur

Niye susuyorum anlıyor musun?
Cunku anlattıkca zor
Bukme dudağını hemen,
Otur o zaman hesabını sor

Guler omur, ağlar omur

Cok sevdiğimden değil yahu, zor sevdiğimden

Similar threads

Ozge Ozpirincci ve Buğra Gulsoy'un başrollerini paylaştığı son donemin en romantik komedi dizisi Aşk Yeniden bugun ikinci bolumuyle izleyiciyi ekran başına kilitledi Dizide bu akşam kız isteme telaşı yaşanıyor ve bu arada yaşanan romantik dakikalara Sıla'nın Zor Sevdiğimden isimli şarkısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
263
Sıla Vaveyla Şarkı Sozleri 2019 Sıla 2019 Vaveyla Tum Şarkı Sozleri Sılanın Vaveyla albumu 9 Ekim'de Sony Muzik tarafından yayınlandı İşte albumdeki tum şarkılar ve sozleri: imagessilavaveylatumsarkisozleri20195ada0bb5f1321 Aslan Gibi Goze aldım her şeyi tabi Niye boş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Sıla 'dan Güç Sevdiğimden Şarkısının Sözleri Vaveyla Bu konu; Sıla Baskı Sevdiğimden şarkısının sözleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, son albümü Vaveyla ile müzişk marketlerde ki yerini alan Sıla 'nın Zor Sevdiğimden şarkısının sözlerini bu sayfamızdan sizlerle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy'un başrollerini paylaştığı son dönemin en romantik komedi dizisi Aşk Her Tarafta bugün ikinci bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitledi Dizide bu akşam kız isteme heyecanı yaşanıyor ve giderken yaşanan romantik dakikalara Sıla'nın Şiddet Sevdiğimden isimli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Korkum Sevmek Değil; Korkum Sevipte Ayrılmak Korkum Kurşun Yemek Değil; Kalleşce Vurulmak Korkum Olum Değil; Senin Tarafından Unutulmak Donmeyeceksin biliyorum, tutmayacaksın ellerimden opmeyeceksin dudaklarımdan sevmiceksin beni deli gibi, vurmayacaksın kalbine zinciri benden başkasınıda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
858,469Konular
981,198Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt