Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Şile'de Eşini Katleden Adam Öldürmeden Önce 'Sana 3 Hak Veriyorum' Demiş

Şile'de Eşini Katleden Adam Öldürmeden Önce 'Sana 3 Hak Veriyorum' Demiş
0
70

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
s-469d4574d4a1755ab53f2c8290c74b985f420e5b.jpg

Şile'de boşanma kademesinde olduğu eşi tarafından öldürülen 33 yaşındaki Beğenilen Çelen'in cenazesi, yakınları tarafından İsimli Tıp Kurumu'ndan alındı. Çelen'in teyzesi Havva Çelen, 'Darbederek götürmüş. Öncesinde, sana 3 hak veriyorum. 'Ya denize atıp kendini öldüreceksin ya benimle geleceksin ya da Yalova'ya annene gideceksin' demiş.' diye konuştu.

Sancaktepe'de yaşayan Mustafa Çelen, boşanma basamağında olduğu eşini konuşmak maksadıyla kiraladığı arabayla dün Şile'ye götürdü. Mustafa Çelen, Şile Vadi Plajı yolundaeşi Beğenilen Çelen'i 9 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Biri 8 başkası 10 yaşında iki çocuğu olduğu öğrenilen Beğenilen Çelen'in cenazesi bugün yakınları tarafından İsimli Tıp Kurumu'ndan alındı.  

11 yıldır evli olan çiftin uzaktan akraba oldukları, ailelerinin karşı çıkmasına karşın severek evlendikleri öğrenildi. Cenazenin bugün Yalova’da defnedileceği belirtildi.  33 yaşındaki Çelen’in bir markette müdür olduğu ve AK Parti Çekmeköy Bayan Kolları’nda misyon yaptığı öğrenildi. Mustafa Çelen’in de Ümraniye Devlet Hastanesi’nde tedavisi sürüyor.

"3 hak veriyorum demiş"

Olayla ilgili ayrıntıları paylaşan teyze Havva Çelen, 'Bu bayan cinayetlerinin bitmesini istiyoruz. Seviyorum davaları değil bu. Bu büyük vahşet. Pazartesi günü boşanma davası verdiler. Mutabakatlı boşanalım dediler. Salı günü tekrar çağırıyor, ablam göndermek istemiyor. Anne son sefer konuşalım çocuklarımız var diyor. Bunu konutun yanına kafeye diye götürüyor. Oysaki Şile’ye götürüyormuş. Darbederek götürmüş' dedi. 

Teyze Çelen, 'Sana 3 hak veriyorum demiş. 'Ya denize atıp kendini öldüreceksin ya benimle geleceksin ya da Yalova’ya annene gideceksin' demiş. O da denizi seçmiş. Giderken geri gel demiş. Meskene gelmiş. Ablam ‘kızım yüzüne ne oldu’ demiş. Dudağı yara olmuş. Üstü de ıslakmış. Kızım üstün neden ıslak demiş, ‘yanlışlıkla su döktüm’ demiş. Sonraki gün tekrar çağırıyor, ablam göndermek istemiyor fakat o çocukları için yapıyor' sözlerini kullandı.

858,509Konular
980,822Mesajlar
30,680Kullanıcılar
egethemoonSon üye
Üst Alt