SiLemedimSadece Griye boyadim sevdami Ellerimi teslim ettim klavyenin tuşlarınaYüreğim, nereye hangi harfi koyarsa; ellerim takipçisi olacak bu yazınıniçimden geldi ve katiyen geriye doğru dönüp değişiklik yapmayacağımUzun süredir inime çekilmiştimyazacak böylece şey varken bir zaman ara vermeyi daha doğru buldu yüreğim Bir nesil feragat anlaşması sanırım Gölgelerin peşinden koşarken, aslımı nerede kaybettiğimi bilmiyorumKim bilir, birinin gölgesidir ola ki; Uçurumun kıyısına itildiğim grileşen anlarım da oldu lakin siyaha boyanmadan sıyrılmayı bildimve eğer renkler konuştu ise aldım gri kalemi elime gri olmasaydı, anlamların buzlaşan kalıplarının ağır yükünü taşıyamazdımŞimdi mutluyum işte Sevdamı boyadım, çırpınan bir yürek kalmıştı geride, dakikada kaç defa attığını sayamadığım koca bir kalpüzüntüleri sığdıramadığım günlerin ardında, lekelemeden yaşatmaya çalıştığım yüreğim Böylece yorulmuştu ama son atışların heyecanı vardıKIYAMADIM Boyadım seni de sevdam bu sana son güzelliğim! Bugüne dek hiç, alçak kapıların güzelliği tercihim olmadı ancak'Sevdan uğruna kapıları yumruklamaz mısın?diye sormuştunGümbürdeyen davul seslerinden bir haber bir sağıra yumruk sesleri ne faydaSonra, düşündüm, ben yumrukladıkça alçaldı altın sırmalı kapılar; demir parçasına döndü tokmaklarıyla KIYAMADIM gri bir fona yerleştirdim bu sevdayı, beyaz kalemlerle üstünden geçtimResim mi yaptım, yazı mı yazdım, yoksa yazgıma mı baktım bilmiyorum; tek bildiğim silmeyip sadece gri'ye boyadığım