şimdi din başkalaştırmak moda oldu din değiştirmek istiyorum din değiştiren türk ünlüler değiştiren ünlüler sanat camiasında bilhassa nedense ünlülerimiz sevgilileri için dinlerini değiştirmeye başladı dünyanın sonu geliyor galiba AŞKI UĞRUNA TÜRK OLUYOR! 1548630888 1548630888 simdidindegistirmekmodaoldu5c4e3b71edb77simdidindegistirmekmodaoldu5c4e3b71edb77 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabertatiana04subat&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg AŞKIGÜZEL MANKEN TATİANA MARİNESCU, HANGİ ÜNLÜ İÇİN TÜRK OLMAYI DÜŞÜNÜYOR Romen manken Tatiana Marinescu, bir dönem Gizem Özdilli'yle aşk yaşamış 'Otomobil Osman' lakaplı Osman Güney ile İtalya'da evleneceğine dair çıkan dedikoduları yalanlamadı Hatta bu aşk uğruna Türk olmayı bile düşünen meşhur manken 'Ben Türkler’i çok seviyorum Şayet de bu yüzden hiç ülkeme dönmeyi düşünmüyorum' dedi KENDİMİ ŞANSLI HİSSEDİYORUM Dj'lik yaptığı bir turneye çıkacak olan Tatiana, 'Türk insanlarını biraz daha yakından tanıyabilme fırsatı bulduğum içinde kendimi fazla uğurlu hissediyorum Evlilik konusunu şimdilik konuşmuyorum fakat ben doğrusu kendimi Türk gibi hissediyorum Ve en kısa sürede Türk vatandaşlığına devretmek istiyorum' diye konuştu