Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

şimdi dinle cankan ft.Azirha

şimdi dinle cankan ft.Azirha
0
84

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
şu anda dinle cankan ftAzirha Bir Hesap Vereceksin Benim Sende Hakkım Var Gençliğim Ne De Yalan Eyvah Sende Kaldılar Yeniden Görmeyeceksin Şahidimdi Tüm Yıllar Aramızda Yaşananlar Burda Son Bulacaklar Derhal Dinle Ayrılığın Şarkısını Şimdi Dinle Bu Aşığın Sancısını Şimdi Dİnle Darbelerin Hep Banamı İsyanların Daima Banamı Göz Yaşlarım Defalarca Sanamı Akacaklar Gel Gör Bu Canım Ölüyor Yanıp Yanıp Tutuşuyor Aşkın Öyle Acımasızki Her Gün Yaralar Büyüyor Derhal Dinle Ayrılığın Şarkısını Şu Anda Dinle Bu Aşığın Sancısını Şimdi Dİnle Darbelerin Daima Banamı İsyanların Daima Banamı Göz Yaşlarım Hep Sanamı Akacaklar Şiir Sen Yorulma, Ben Giderim Silahı Çekip Vurmana Gerek Yok Sensiz Zaten Biterim Seni Severken Sana SOrmadım fakat, Danışmadım ki Acilen Seni Hatırından Çıkmak İçin Senden Yardım Dileyeyim Kafanı Takma Acılar Benim İçime Atar Giderim Hemen Dinle Ayrılığın Şarkısını Şu Anda Dinle Bu Aşığın Sancısını Şu Anda Dİnle Darbelerin Hep Banamı İsyanların Her Zaman Banamı Göz Yaşlarım Defalarca Sanamı Akacaklar  

858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt