Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şimdi panele giriyorsun Free sorguları görüp bana teşekkür ediyorsun

Şimdi panele giriyorsun Free sorguları görüp bana teşekkür ediyorsun
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

• Kilitli
Ben aşırı fakirim beni bilen bilir vdsleride beleş çektiğimden dolayı ramları çok düşük, ondan dolayı sistemleri olabildiğince verimli hale getirmeye çalıştım böylelikle hiç birşey ödemeden devam edecektim. Tek vdsde api servis, sorgu paneli ve Discord botu çalışacak şekilde ayarlamıştım her...
Cevaplar
1
Görüntüleme
179
  • Kilitli
ladexs.shop hackleyip scsini çektiğim bir sorgu paneliydi ancak kapandı, öncellikle yapmanız gerekenler: XAMPP'ı kurarken adını xamppx yapıp C:\ ye kurun yoksa çalışmaz bu sc üşendim içindeki xamppx'i xamppa çevirmeye neyse işte. İçinde api Uyarı: SC tamamen açıklıdır, sorgularda ve loginde sql...
Cevaplar
18
Görüntüleme
759
  • Kilitli
🆘🆘 ZONE SORGU FREE PANEL 🆘🆘 ♾ Site : ZoneCheck - Giriş Yap ⚠️ key t.me/zonesorgu ➡️İletişim için @perimum0
Cevaplar
0
Görüntüleme
701
  • Kilitli
Free Site Ve Free Key *** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum konusunu ziyaret edin! ***
Cevaplar
963
Görüntüleme
12K
858,502Konular
982,742Mesajlar
30,536Kullanıcılar
ccrttrSon üye
Üst Alt