Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şimdi sıkı ört üstünü üşüme

Şimdi sıkı ört üstünü üşüme
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Şimdi sıkı ört üstünü üşüme Hasretinin soğuk ayazı vuruyor yüzüme, Ellerim soğuk göz yaşlarım donuk Ödünç aldığım bir gelecekle yaşıyorum Herkes her şey ters duruyor bana Ben miyim yahut ters yönde duran Sözleri içimi acıyor insanların, Acınacak gözlerle bakmalarına ne demeli Kış vuruyor yüreğime, Bırakma bırakma ellerimi, Yitip giderim bu koca şehirde Bir sabah ezanına eğilir boynum Yatırırlar beni musalla taşına Koyup giderler bir karış toprağa, Hiç acımaz mı yüreğin,hiç mi sızlamaz? Kararır gökyüzü önümü göremem, Işıkları siler tenim yeniden değemem, bir daha da buralara gelemem Sen uygun ama iyi kal, Her şey yerli uygun, Sevinç bile böylece kalsın yüzünde,sözde ben varmışım gibi Çok şey söylenir ardımdan,daha önce hiç duyamadığım Duymayı isteyip de o duyamadıklarımız Acıtır belki beni çoktan Üzer ,ağlatır ve yıkar Ama sana bir şey olmasın,son dileğimdir yaradan dan Derhal sıkı ört üstünü üşüme, Karanlığa yenik düşmesin yüzün, Ben sessizce giderim yerimden, Sen kendine iyi bakmalısın bari unutmaya alışmalı… Hadi Allah’a ısmarladık sevgili alinti  

858,496Konular
982,430Mesajlar
30,230Kullanıcılar
Frkn23Son üye
Üst Alt