Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şimdi Söyle Vazgeçen Kim...

Şimdi Söyle Vazgeçen Kim...
0
80

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Derhal Söyle Vazgeçen Kim Bugün sekizinci günUmrunda omadığımı anlayışımın sekinci kara günüAma niye bu dek canım yanıyor anlamıyorum Zaten bunu kabullenişim değilmiydi bu adı konmamış ilişkinin son noktasıZaten değer verdiğim kim benim için değerliyken önemsemişti beni Yada sen bana ne vermiştinki ben yokluğun canımı acıtacak kadar kapılmıştım sanaHer 'seni seviyorum' diyebildiğim çekip gidebilmişken, ezip geçebilmişken, yakıp yıkabilmişken 'seni seviyorum bile diyemediğim senmi dönüp bakacaktın ardınaKızgın değilim sana gücenmiş hiç değilKızgınlığım yalnızca kendime ne ezip geçenler kaldı aklımda, ne pişman olup dönmek isteyenler umrumdaSadece seni düşünüyorum ve kızıyorum kendimeHerşeye göz yummalı yanımda olmanın, sesini duymanın keyfini çıkarmaya mı çalışmalıydım diyorumSonra yeniden kızıyorum kendime bunu düşünebildiğim, böyle söyleyebildiğim için Acizsin diyorum, zayıfsın, basitsin diyorum Her seferinde kendinden bu kadar basit vazgeçebildiğin için hep kaybeden, hep vazgeçilen sen oldun diyorumSonra susuyorumSonra tekrar başlıyorum kendimle hesaplaşmaya bu sefer sakinliyorum fena birşey yapmadın sadece hoşuna gitmek istedin, bu fırtınalarla doymuş hayatta yaslancak bir omuz, tutunacak bir dal aradın, kimseyi canını yakmak, zarar vermek istemedin defalarca kırılan sen oldun diyorum acıyorum kendime Yani anlayacağın birtanem kendimle savaşıyorumKendimle savaşım Başkalarının kırdığı onurumu, başkalarını yaraladığı benliğmi birde ben kanatıyorum Biliyorum birgün geçecek bu sızı Ben yine ben olacağım hiç akıllanmayacak deli yüreğim, her zaman acıyacak,her gelen kanatacak acımadan ama o hiç akıllanmayacakSenden vazgeçmek basit olmayacak kesinlikle lakin vazgeçeceğim Birgün karşılaşacağız ve konuşmaya çalışacağız ola ki Şayet hiç konuşmayacağız , bilmiyorum kestiremiyorum Konuşursan sözlerinle suçlayacaksın beni Konuşmazsan gözlerinleSen bitirdin bu adı konmamış saçmalığıSaçma sapan şeylere üzülerek, manasız şeylerle sorun çıkararak sen gittin sen vazgeçtin diyeceksinVazgeçerenin sen olduğunu görmezden gelerekBelki daha diğer şeyler Ama her kelimenle, her bakışınla beni suçlayacaksın Sen ne yaşadın , yaşam neler götürdü yüreğinden bilmiyorumFakat bende seni suçluyorum işteSenin yaptığını yapıyorumKolay olanı seçiyorumSuçlu sensin Hiç müsade vermedin, hiç yaklaştırmadın kendineHep bir adım uzağımdaydınBazen fazla daha fazlasıBen yanında geldikçe sen geri gittinKaçtınSevmekten korktunBu zalim hayatın yokmuydu bizede bir şansı O vermiyorsa biz alamazmıydık zorlaBen herşeye katlanırdım, herşeyi göze alırdım uğruna lakin sen hiç zor vermedin bana Hiç yanımda olmadınVazgeçen sendin Yada ben tek başına bu adı konmamış saçmalıkta en başından seçme parça  

858,505Konular
982,609Mesajlar
33,036Kullanıcılar
TorquuSon üye
Üst Alt