Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

şimdiden ağlamaya başladı bile

şimdiden ağlamaya başladı bile

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sevgili arkadaşlar ben yağmur diye bir kızla çıkıyorum bugun ilk defa buluştuk ben ilda kafedeyken bana çıkma teklifi etmişti olayı biliyorsunuz zaten eski sevdiğim elifi unutamadım demıstım senden hoşlanamadım demıstım ve bugun bulustuk böylece çok güzel geçtiki el ele dolastık kumsallarda gülüştük ettik

kayda değer olan bundan sonrası kız bana diyor ben sana aşığım diye bende kızı sevmiyordum hoşlanamıyordum lakin acilen bende seviyorum kızı ve bana eski sevdiğimi unutturmayı git gide başarıyor ve kız bana diyorki senı kaybetmekten korkuyorum diyor

ayıca şunuda diyor sen sımdı üniversite okuyacaksın diyor izmire gideceksin diyor veya başka yere ya baskasını bulursan ya benı unutursan diyor ben hayatımda hiç acı çekmedim diyor ve acı çekersem bunu kalbim kaldıramaz diyor senı çok seviyorum diyor nolursun üniversiteye gitme diyor benım zamanımı bekle beraber gideriz diyor bende napçağımı şaşırdım lütfen bana tavsiyelerde bulunun arkadaşlar senden ayrılmak istemiyorum diyor dedım kızda daha ilk gün dedım ilerleyen günlerde benı unutursun dedım hayır unutamam diyor hayatımda ilk kere aşık oldum diyor ve ben sevgiyi tatmak istiyorum diyor sizce ne yapmalıyım kız bana dedi bide hasret acısı çekemem dedi dayanam dedi yanına gelirim dedi arkadaşlar bende bu kızı sevmeye başladım bende terketmek istemiyorum

kız bu sene üniversitede istediği puanı alamadıseneye dershaneye gidicek lise hayatı bu sene bitti
NOT KALICI EDINMEK İSTİYORUM KIZDA KALICI ALMAK İSTİYOR

858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt