Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şimdilerde hangilerinin içlerinin boşaldığına inanıyorsunuz?

0
103

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14

hiçbirinin içi boşaltılmadı belki de

hele de bu dek geniş kavramların

bugün her ne dek seni seviyorumun içi boşaltılmış desek de samimi denilen seni seviyorumher zaman doludur; o pek bir tonlamadır oysa iki dudağınız arasından çıkar ve gelir gönül telinize bedel de titretir

boşaltılmışlıklar naylon hayatların sorunu görebilene, bulabilene, yaşayabilene aşk, dostluk, güven, din, sevgi, etik var; bunlar elimizde olanlar

adaletten kastımız ne, bizim insanlara olan adaletimiz mi? bu da bizim elimizde

özgür derken özgürlükten ne anlıyoruz ve hürmet beklerken saygı gösterdiğimiz dek beklemeden yaşamayı öğrenebildik mi acaba ?

dostoyevski dünyada arkadaş yok deyipgitti dünyada dost değil mu gerçekten? veya arkadaşlık derken acaba mükemmelleştirmedik mi bu kavramı? birbirlerimizin ne kadar insani hataları olabileceğini düşünmüyor muyuz da beklemezdim ondanlarla dostsuz kalıyoruz

doğrusu yalnızca sesli düşünüyorum; güzel bir anket hazırladım kendimce Haydi herkes ankete *

858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt