Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Simge Defne Adını Feriha Koydum Dizisinde

Simge Defne Adını Feriha Koydum Dizisinde

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Sembol Defne Adını Feriha Koydum Dizisine Dahil Oluyor,
Adını Feriha Koydum Dizisi Azra Karakteri,

Arma Defne Adını Feriha Koydum Dizisine Katıldı

Adını Feriha Koydum dizisine yeni bir oyuncu daha dahil oluyorHoş oyuncu Arma Defne dizide Azra karakterini canlandıracak
Cuma günü yayınlanacak olan bölümde diziye dahil olacak olan Azra karekteri canlandıran Amblem Defne bakalım güzelliğiyle bakalım Feriha ’yı unutturabilecek mi?

Feriha ’nın yalanlarını öğrenen ve ondan uzaklaşan Dikte onu hatırından çıkmak için yeni aşklara yelken açacak

Azra, Adana ’nın bir köyünde, pamukla uğraşan bir babanın kızı Hoş, akıllı, cana yakın bir kız Adana ’da kapalı bir çevrede ama mutlu bir aile içinde büyümüş çok çalışkan Üniversiteyi İstanbul ’da kazanınca aile ilk kez azıcık gönülsüz olsa da tümü eli kalem tutan abilerinin de desteği ile İstanbul ’a gelmiş Dikte ’in ilgisini, Feriha ’ya yakın sayılabilecek bir kültürden gelip, kendisiyle olan barışıklığı ile çekecek *

858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt