Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Simge Sağın'dan herkesi şaşırtan açıklama: Önümü kesmeye çalıştı...

Simge Sağın'dan herkesi şaşırtan açıklama: Önümü kesmeye çalıştı...
0
70

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80

Ünlü şarkıcı Simge Sağın herkesi şaşırtan bir açıklamada bulundu. Sağın, "çok ünlü bir hanımefendi sanatçı, yıllarca önümü kesmeye çalıştı" diyerek gündeme damgasını vurdu.

Özgür Aras'ın, Kral Pop Radyo'da her pazar yayınlanan "Özgür Aras'la Baş Başa" programının konuğu Simge Sağın oldu.  41 yaşındaki ünlü isim, şarkı seçimlerinde bir sırrı olup olmadığının sorulması üzerine, "Şarkıları iyi kokladığımı düşünüyorum, hissediyorum. Kalbimin sesini dinlemem bence benim sırrım" ifadelerini kullandı.

C7lNn_1661934148_1418.jpg
Simge Sağın

15 yılı aşkın süredir şarkı söylediğini belirten Simge, "Pes ettiğim zamanlar olmuştu ama bunlar beni daha da yukarı çekti" dedi. Güzel şarkıcı, ilginç bir itirafta da bulundu: Çok ünlü bir hanımefendi sanatçı, yıllarca önümü kesmeye çalıştı. Simge'nin bahsettiği kadın sanatçının kimliği merak konusu oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

İki kardeşin piyano ile söylediği şarkı yürekleri ısıttı!