Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sims 2 bilginleri dikkat! Yardıma ihtiyacım var!

Sims 2 bilginleri dikkat! Yardıma ihtiyacım var!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar size bir sorum olacak,hepiniz hayır sever insanlarsınız bu yüzden bana yardım edebilceğinize inanıyorum
şimdi ben sims oyununu yaklaşık 34 senedir biliyorumEn başlarda sims 1 ile bu oyuna başladım hoşuma gitti sonra bir arkadaşım bana sims 2 yi önerdi bu daha da hoşuma gitti bu böyle gitti sims live stories oynamaya başladım öyle öyle
fakat daha sonra bilgisayarıma format atmak zorunda kaldım (xp starter edition'dı, xp professional yaptım) büyük bir ihtimalle xp professional kopya olduğu için uzunca bir süre sims yükleyemedim ve oynamayamadımDayanamadım ve starter editionı tekrar yükledim fakat şimdi sims yüklenmiyor Directx ile ilgili bir sorunum var çıkan yazı şu:
failed to enumerate any dirextX 9 compatible graphics adapters in this system!
please make sure you have a directx 9 compatible graphics adapter and have installed the latest manufacturer provided driver
the application will now terminate
yardım edebilcek biri varsa yardımını esirgemesin lütfen gerçekten çok ihtiyacım var
saygılar

858,496Konular
981,723Mesajlar
29,798Kullanıcılar
efecerrah53Son üye
Üst Alt