Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
!!sims 2 university oyununu yüklerken hata veriyor!!
sims 2 university almış bi arkadaş yükleyememiş ben deniyim dedim olmadı şöyle bi hata veriyor nedeni nedir acaba şimdiden saolun
http:img101**************img1011559adszrt1
merhaba ben bugün korsan bir sims 4 cdsi aldım 2 cd den oluşuyor ben 1 cd dekileri kopyaladım ve yeni açtığım bi klasöre yapıştırdım sonra 2 cd dekileri yapıştırdım Sims 4 PART 1exe den dosyaları açma işlemini başlattım 34 saniye sürdü ve bitti daha sonra setup işlemini başlatıp oyunun...
arkadaşlar ilk olarak şöle başlıım
şimdi ben bu call of duty oyununu kendi pc me yüklemiştim ve gayet güzel oynuodum başka nedenlerden dolayı format atmak sorunda kaldık ve format atıldı pc ye
formattan sonra 1 ay sonra bu call of duty oyununu bi daha yükledim oyunu açınca geri gelio ve...
merhaba arkadaşlar ben war ın 10 günlük trial versiyonunu oynamak için warhammer online trial (65gb) indirdim ama başlıktaki gibi bi hata mesajı veriyor an error occuredwarhammer will now terminatediyo oyuna geçmio bile hiç sorun nedir acaba sistemim aşagıdaki gibiYardımcı olursanız çok...
merhabalar beni olur ya hatırlarsınız daha önce de bir konu açmıştım burda konuşamama sorunum ile(sevdiğim kızla) fakat daha büyük sorunlar çıktı ne yapacağımı şaştım bende çareyi size danışmakta buldum neyse efendim
ben bizim sınıfta bir kızı 2 yıldır seviyorumama kızla hiç muhabbetim...
10 aylık bir ilişkim vardı arkadaslar gayet iyidi biribirimizin sosyal hesapları daima elimizde şifreleri biliriz , ama nasıl olduysa faceden eski mesaj geri geldi bende anladım kızın ben hayatındayken bundan 3 ay önce cocukla kısa bı sohbet etmısler cocuk nosunu vermıs sevgılımde okey mesaj...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.