Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

!!sims 2 university oyununu yüklerken hata veriyor!!

!!sims 2 university oyununu yüklerken hata veriyor!!
0
111

Similar threads

merhaba ben bugün korsan bir sims 4 cdsi aldım 2 cd den oluşuyor ben 1 cd dekileri kopyaladım ve yeni açtığım bi klasöre yapıştırdım sonra 2 cd dekileri yapıştırdım Sims 4 PART 1exe den dosyaları açma işlemini başlattım 34 saniye sürdü ve bitti daha sonra setup işlemini başlatıp oyunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
arkadaşlar ilk olarak şöle başlıım şimdi ben bu call of duty oyununu kendi pc me yüklemiştim ve gayet güzel oynuodum başka nedenlerden dolayı format atmak sorunda kaldık ve format atıldı pc ye formattan sonra 1 ay sonra bu call of duty oyununu bi daha yükledim oyunu açınca geri gelio ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
merhaba arkadaşlar ben war ın 10 günlük trial versiyonunu oynamak için warhammer online trial (65gb) indirdim ama başlıktaki gibi bi hata mesajı veriyor an error occuredwarhammer will now terminatediyo oyuna geçmio bile hiç sorun nedir acaba sistemim aşagıdaki gibiYardımcı olursanız çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
merhabalar beni olur ya hatırlarsınız daha önce de bir konu açmıştım burda konuşamama sorunum ile(sevdiğim kızla) fakat daha büyük sorunlar çıktı ne yapacağımı şaştım bende çareyi size danışmakta buldum neyse efendim ben bizim sınıfta bir kızı 2 yıldır seviyorumama kızla hiç muhabbetim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
10 aylık bir ilişkim vardı arkadaslar gayet iyidi biribirimizin sosyal hesapları daima elimizde şifreleri biliriz , ama nasıl olduysa faceden eski mesaj geri geldi bende anladım kızın ben hayatındayken bundan 3 ay önce cocukla kısa bı sohbet etmısler cocuk nosunu vermıs sevgılımde okey mesaj...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt