Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sinan Akcıl Bize Her Yer Cennet Şarkı Sozleri

Sinan Akcıl Bize Her Yer Cennet Şarkı Sozleri
0
109

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Sinan Akcıl Bize Her Yer Cennet

Sinan Akcıl Bize Her Yer Cennet Şarkı Sozu

Hadi yanıma yerleş
Ben buradayım
Ne onemi var hangi gun olursa
Bize her gun sevmek
İstiyorsan bilmek
Sor buradayım karşındayım
Yazık ki kavgasız aşk olmaz
Ama bizde ayrılık konuşulmaz
Sevmenin elinde beraber buyuduk
Biz olmeden cenneti gorduk oof
Demek sensin melek sensin
Bırak şeytan huzunlensin
Bırak şeytan huzunlensin oof
Biraz şeytan huzunlensin
Biraz şeytan huzunlensin oof

“Demek sensin melek sensin
Bu gece melek sensin
Bırak şeytan huzunlensin

Melek sensin melek sensin oof
Biraz şeytan huzunlensin
Biraz şeytan huzunlensin
Bırak şeytan melek sensin oof

Similar threads

Sinan Akcıl Bize Her Yer Cennet şarkısı sozu Sinan Akcıl Bize Her Yer Cennet şarkı sozleri Ne onemi var neresi olursa Bize her yer cennet Hadi yanıma yerleş Ben buradayım Ne onemi var hangi gun olursa Bize her gun sevmek İstiyorsan bilmek Sor buradayım karşındayım Yazık ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Sinan Akcıl Bize Her Yer Cennet şarkı sozleri Sinan Akcıl Bize Her Yer Cennet şarkısı sozu Ne onemi var neresi olursa Bize her yer cennet Hadi yanıma yerleş Ben buradayım Ne onemi var hangi gun olursa Bize her gun sevmek İstiyorsan bilmek Sor buradayım karşındayım Yazık ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Sinan Akçıl Bize Her Yer Cennet Şarkı Sözleri isteyenler için Sinan Akçıl Bize Her Yer Cennet Sinan Akçıl Bize Her Yer Cennet Şarkı Sözü Merhaba Sevgili Melek'ler ve bizi ziyaret eden siz Sinan Akçıl hayranları, bu yazımızda sizlere Sinan Akçıl Bize Her Yer Cennet şarkısı sözü sunuyor ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Kucucuğum Hic ozlemediğim kadar ozluyorum bu aralar seni Niye bilmiyorum ama Ben sadece senle mutluyum Ah şu gonul gozunden gormek dedikleri var ya Seni her halinle seviyorum Beraber uyansak Butun gun sarılsak Bana yetmez O ana dunyaları bile değişmem Kucuğum her şeyim Ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Daha once album tanıtımını Burada! yapmıştık Album cıktıŞimdi de şarkı sozleriyle burdayımimagesmuratbozsanssarkisozleri5adaef1417a09gifEğer bir yanlışlık varsa şimdiden ozur dilerimimagesmuratbozsanssarkisozleri5adaef15201d1png Albumu dinledimOyle super bir album değil ama yine de guzel Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt