Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sinan Akçıl: Eşim yeni neslin Türkan Şoray'ı

Sinan Akçıl: Eşim yeni neslin Türkan Şoray'ı
0
144

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
73

Ünlü müzikçi Sinan Akçıl, oyuncu eşi Burcu Kıratlı için tezli bir benzetmede bulundu. Akçıl, eşini, 'yeni neslin Türkan Şoray'ı' olarak tanımladı.

Ünlü müzikçi Sinan Akçıl, eşi Burcu Kıratlı hakkında açıklamalarda bulundu. Akçıl, oyuncu eşi Burcu Kıratlı için, ''Burcu yeni neslin Türkan Şoray'ı. O denli her projeyi kabul etmiyor. Ben onu güç durumda bırakacak rastgele bir kural koymuyorum. O zati ne yapması gerektiğini bilir. Ben de kararlarına değer duyarım.'' tefsirinde bulundu.

UNZ4L_1562498988_4535.jpg

Çift, geçtiğimiz günlerde 6. aylarını kutlamıştı. Kıratlı eşi için, 'Ruh eşim.. Kaderim dedik birbirimize... Aşkınla.. sabrınla.. kuvvetinle.. BİZ olabilme gücünle... Kusursuz bir koca harika bir eş oldun. Ve her gün üstüne koyarak olmaya devam ediyorsun. Asıl güç devirlerde kişiler tanır ya birbirini ve gerçek his asıl o vakit çıkar ya ortaya.... Bir sefer daha âlâ ki seni seçmişim dedim.. Uygun ki benim kocamsın dedim.. Benim bütün inatçılığıma ve asiliğime karşın beni dinginleştirdin. Artık seninleyken daha ben daha evlat daha hatun oluyorum. Birlikte tek kişi olmak, aile olmak, gülmek, goy goy yapmak. Dertleşmek... Bir ömür... 6. Ayımız kutlu olsun Sevgilim..' açıklamasında bulundu.

858,505Konular
982,979Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt