Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sinan Akçıl: Eşim yeni neslin Türkan Şoray'ı

Sinan Akçıl: Eşim yeni neslin Türkan Şoray'ı
0
105

yasuo

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
27
sinan_akcil_esim_yeni_neslin_turkan_sorayi_1562498195_4245.jpg

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, oyuncu eşi Burcu Kıratlı için iddialı bir benzetmede bulundu. Akçıl, eşini, 'yeni neslin Türkan Şoray'ı' olarak tanımladı.

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, eşi Burcu Kıratlı hakkında açıklamalarda bulundu. Akçıl, oyuncu eşi Burcu Kıratlı için, ''Burcu yeni neslin Türkan Şoray'ı. Öyle her projeyi kabul etmiyor. Ben onu zor durumda bırakacak herhangi bir kural koymuyorum. O zaten ne yapması gerektiğini bilir. Ben de kararlarına saygı duyarım.'' yorumunda bulundu.

UNZ4L_1562498988_4535.jpg

Çift, geçtiğimiz günlerde 6. aylarını kutlamıştı. Kıratlı eşi için, 'Ruh eşim.. Kaderim dedik birbirimize... Aşkınla.. sabrınla.. enerjinle.. BİZ olabilme gücünle... Harika bir koca mükemmel bir eş oldun. Ve her gün üstüne koyarak olmaya devam ediyorsun. Asıl zor zamanlarda insanlar tanır ya birbirini ve gerçek duygu asıl o zaman çıkar ya ortaya.... Bir kez daha iyi ki seni seçmişim dedim.. İyi ki benim kocamsın dedim.. Benim bütün inatçılığıma ve asiliğime rağmen beni dinginleştirdin. Şimdi seninleyken daha ben daha çocuk daha kadın oluyorum. Birlikte tek kişi olmak, aile olmak, gülmek, goy goy yapmak. Dertleşmek... Bir ömür... 6. Ayımız kutlu olsun Sevgilim..' açıklamasında bulundu.

858,506Konular
983,000Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt