Sinan Akçıl Hayatı Hakkında Bilgiler Bu konu; Sinan Akçıl Hayatı Hakkında Bilgiler vermektedir Sevgili melekler, başarılı müzisyen Sinan Akçıl'ın hayatıyla ilgili elimizdeki bilgileri sizlerle paylaşıyoruz 1548237855 1548237855 sinanakcilhayatihakkindabilgiler5c5a55dfb2a8fsinanakcilhayatihakkindabilgiler5c5a55dfb2a8fsinanakcilhayatihakkindabilgiler5c5a55dfb2a8f 20 Mayıs 1980 İstanbul Sinan Akçıl, müzik adamı Saim Akçılın oğludur Müziğe fazla ufak yaşlarda başlamış, yaşının minik olmasına karşın yaptığı bestelerle herkesin beğenisini kazanmıştır Akçıl, şimdiye kadar ilk önce İzel elde etmek üzere Enbe Orkestrası, Ferhat Göçer, Samimi Olarak Erçetin, Yaşar, Zeynep Casalini, Mustafa Filika, Gülben Ergen, Ebru Gündeş gibi isimlerle çalışmıştır İzelin orkestrasında keyboard çalmaktadır En son Hadisenin Mayıs ayında yapılan Eurovision Şarkı Yarışması nda Türkiye yi temsil edip dördüncü olduğu Düm Tek Tek şarkısına imza atmıştır Şarkıları Ferhat Göçer Fazla Sevdim İkimizi Biri Bana Gelsin (Laf) DMC İzel Işıklı Yol Gurur (SözMüzikDüzenleme) Avrupa Müzik Mustafa Sandal Devamı Var İndir (LafMüzik) Seyhan Müzik İzel Kibariye Bir Istek Tut Benim İçin Anlayamazsın Anlayamazsın (SözMüzikDüzenleme) Avrupa Müzik Aslı Güngör Enbe Orkestrası Ferhat Göçer Enbe Orkestrası Yürek Kalbe Karşı (Düzenleme) DMC Candan Erçetin Remix Tasasız Yaşam (Düzenleme) Topkapı Müzik İzel Bir Dilek Tut Benim İçin Bir Istek Tut Benim İçin (Düzenleme) Avrupa Müzik Zeynep Casalini Nihayet Duvar (Düzenleme) TMC Zeynep Casalini Ferhat Göçer 64 Fazla Sevdim İkimizi Remixes Dokunma Bana (SözDüzenleme) DMC Gülben Ergen Aşk Hiç Bitmez Bay Dürüst (Söz) Seyhan Müzik Ebru Gündeş Kaçak Seni Unuturum (LafMüzik) Emre Grafson Ziynet Sali Cümbür Cemaat Evine Herkes Evine (LafMüzik) DMC Ebru Yaşar Seviyorum Seni Kararsızım (LafMüzik) Avrupa Müzik Hadise Düm Bir Bir Düm Bir Bir (SözMüzik) TRT Cenk Eren Dönüm Noktam Kendime Kaldım (SözMüzik) DMC Lerzan Mutlu Doruk Bir Numara (LafBeste) Lerzan Mutlu