Sinan Akçıl KapıŞarkısının Sözleri Bu sayfa; Sinan Akçıl KapıŞarkısının Sözleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, başarılı müzisyen Sinan Akçıl son albümü Kapıile sevenleriyle buluştuMerakla beklenen bu albümde yer alan Kapışarkısının sözlerini bu sayfamızdan sizlerle paylaşıyoruz 1549245678 1549245678 sinanakcilkapisarkisininsozleri5c579cf325cdfsinanakcilkapisarkisininsozleri5c579cf325cdfsinanakcilkapisarkisininsozleri5c579cf325cdf Olacakları Önceden Gördüm Dedim Oysa Boşuna Öldüm Gecelerden Gündüze Döndüm ışıkta Kendimi Gördüm Bana Bi Ağıt Boşu Boşuna Baskı Kaderi Gördüğün Herkese Bağlama Yok Ki Umrumda iyide Duydun Ya Senden Vazgeçiyorum Kapıma Gelsen Manâsız Duymuyorum Öyle Bi Kapı Da Yok Bilmiyorum Nasıl Düzelsem Hiç Sanmıyorum Öyle Bi Hapı Da Değil Bana Bi Matem Gereksizce Zorlama Kaderi Dördüğün Herkese Bağlama Yok Ama Umtumda ayrıntılarıyla Duydun Ya Senden Vazgeçiyorum Kapıma Gelsen Abes Duymuyorum Öyle Bi Kapı Da Değil Bilmiyorum Nasıl Düzelsem Hiç sanmıyorum Pek Bi Hapı Da Değil Senden Vazgeçiyorum Kapıma Gelsen Abes Duymuyorum Böylece Bi Kapı Da Değil Bilmiyorum Nasıl Düzelsem Hiç Sanmıyorum Pek Bi Hapı Da Değil Bir Çiçekle Kandırılamazsın Sana Daha Gerçek Bir Şey Gerekli Bir Yemek Anlaşılmazsın Sana Daha Uzun Süre Lüzumlu Adın Lazım Benimde Soyadım Gerekli