Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sinan Akçil Ziynet Sali polis şarkısı- Bize Yeter şarkısı

Sinan Akçil Ziynet Sali polis şarkısı- Bize Yeter şarkısı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sinan ve Ziynet'ten polis şarkısı
Ziynet Sali polis şarkısı sözleri
Ziynet Sali Bize Yeter şarkı sözleri
Ziynet Sali Bize Yeter şarkısı
20 nisan Polis günü şarkısı bize yeter

Sinan Akçıl, Güvenlik Teşkilatı için “Bize Yeter isimli bir şarkı yazdıŞarkıyı ise Zinnet Sali seslendirdi

İkili, polis kıyafetleri giyerek stüdyoya girdi ve ortaya çok hareketli bir 'polis' şarkısı çıktı

İşte Sinan ve Ziynet'ten polis şarkısı Bize Yeter Sözleri:

Bize Yeter, herkesin güvende olması
Bize yeter, sevginin bizimle olması
Bize yeter artar basit gerisi

Bize yeter, kötülüklere açan güneş
Bize yeter, yüzleri tebessüm eden ırk defalarca
Bize yeter artar basit gerisi…

Bekler sizi bu emniyet
baştan ve her zaman iyi maksat
İşle sanat spor ibadet
Güven içinde devam et

Bekler sizi bu güvenlik,
her yerde ve hep iyi amaç
Rahatlık mutluluk bize emanet
Güvende olmanız bize yeter

Bize yeter herkesin çok mutlu olması
Bize yeter gözlerin silinmiş damlası
Bize yeter artar basit gerisi… *

Similar threads

Sinan ve Ziynet'ten polis şarkısı Ziynet Sali polis şarkısı sozleri Ziynet Sali Bize Yeter şarkı sozleri Ziynet Sali Bize Yeter şarkısı 20 nisan Polis gunu şarkısı bize yeter imagessinanakcilziynetsalipolissarkisibizeyetersarkisi5ad20e4be34f3 Sinan Akcıl, Emniyet Teşkilatı icin “Bize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Herkes Evine Ziynet Sali Herkes Evine Ziynet Sali DMC 2008 1549258055 1549258055 herkesevineziynetsali5c57cd4c1d77aherkesevineziynetsali5c57cd4c1d77a http:wwwpowerturkcom2007imagesalbumziynetsalikpk150 Ziynet Sali 2 Cd’li albümü ile sevenleriyle buluşuyor Türkiye için Türkçe, Yunanistan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
ziynet sali hava hoş şarkısı ziynet sali hava hoş sozleri ziynet sali şarkıları Keşke gidişinde, gelişin kadar ozel sozlerin kadar guzel olsaydı gitmeden son bir kez konuşmak gibi basit Vedalaşmak kadar nazik bir duşuncen olsaydı Yaşanan onca sihir yazılan o ilk şiir herşey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Ziynet sali yunanistan'da bir prensip imza atıyor! KÜLTÜR ELÇİSİ ZİYNET SALİ! 1548610775 1548610775 ziynetsaliyunanistandabirilkeimzaatiyor5c4decdb8e99dziynetsaliyunanistandabirilkeimzaatiyor5c4decdb8e99d http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberelci22&w 415&Alt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Ziynet Sali Gelemiyorum YanındaŞarkısının Sözleri (Sinan Akçıl) ziynet sali gelemiyorum yanına, gelemiyorum yanında sözleri, sinan akçıl gelemiyorum yanında Sevgili melekler, son dönemde yıldızı parlayan başarılı müzisyen Sinan Akçıl'ın söz ve müziğini yaptığı, Ziynet Sali'nin seslendirdiği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt