Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sinan Akçıl'gelen Ebru Şallı'ya da Sevgililer Günü İçin okuma havari!

Sinan Akçıl'gelen Ebru Şallı'ya da Sevgililer Günü İçin okuma havari!
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sinan Akçıl'gelen Ebru Şallı'ya da Sevgililer Günü İçin okuma havari! sinan akçıl ebru şallı, sinan akçıl haberleri, ebru şallı haberleri Sevgili melekler, bir süredir birlikte Ebru Şallı ve Sinan Akçıl aşkı doludizgin devam ederken, sevgililer günü dolayısıyla Sinan Akçıl Ebru Şallı'veya okuma havari ve yazdı Aşkını ve sevgisini bu mektupta dile getiren Akçıl'ın işte o duygu satırlarla dolu o, yuhanna'nın ı mektubu 24069 24069 sinanakcilgelenebrusalliyadasevgililergunuicinokumahavari5c4dd893d040csinanakcilgelenebrusalliyadasevgililergunuicinokumahavari5c4dd893d040c 270 480 sinanakcilebrusallijpg24069 Sinan Akçıl'dan Ebru Şallı'ya Sevgililer Günü İçin Mektup! sinanakcilebrusallijpg24069 Sinan Akçıl'dan Ebru Şallı'ya Sevgililer Günü İçin Mektup! Senin bana hiç,benim o lahza ölüşüm sözlere sığmaz Bu benım toplantısı, senin gibi birisi yeniden çıkmaz Senden bana gelen rüzgarla süzülüşüm esmeye doymaz, yalnızca seninle oluyor benim aşka dönüşüm, kimseye калмазское Ben açıklayıcı, неподвластное zaman ölüm, bizde son bölüm bitmeden alır benden, açıklayıcı, bu yollar anlatır, saint yeter ancak geç benden başıma ne gelirse, her zaman yanına oluşun sözlere sığmaz, gece kulübü bile uyurken elime dokunuşun, anlatılmaz Bana yok ne kadar sevdiğimi soracak bir tarife olamaz Senden diğer birisi, denemesin çılgın mi aynısı olamaz Jel her şey, laf değil, sen, biz allah vergisi aşk emirliyiz, fail bilmez ne yaşadık, bilmeyen saf ikimiziz Genişletmek içmek, tek bir tıklamayla  

858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt