Sinan Özen Evlere Şenlik Gözüktü Yolda Inan Aniden Sardi Beni Hali Daima Ayni Yerden Ayni Saaten Geciyor Aksam Vakti Belirdi Yolda Inan Aniden Sardi Beni Hali Defalarca Ayni Yerden Ayni Saaten Geciyor Aksam Vakti Aklim Kaldi Yolunda Uykularimda Onunla Kararliyim En Sonunda Gelicez Alicaz Vallahi Evlere Senlik Kiziniz Var Bizimde Ondan GÖzÜmÜz Var Şayet Birazda Naziniz Var Almaya Gelecez Vallahi Evlere Senlik Kiziniz Var Bizimde Ondan GÖzÜmÜz Var Olur Ya Birazda Naziniz Var Almaya Gelecez Vallahi Sansiniz Yok Billahi E Zorda Olsa Tanisdik Iste Anlattim Derdimi Evet Deyince Yuvam Kuruldu Babam Dedi Al Hiç Olmazsa E Zorda Olsa Tanisdik Iste Anlattim Derdimi Evet Deyince Yuvam Kuruldu Babam Dedi Al Bari Aklim Kaldi Yolunda Uykularimda Onunla Kararliyim En Sonunda Gelicez Alicaz Vallahi Evlere Senlik Kiziniz Var Bizimde Ondan GÖzÜmÜz Var Ola Ki Birazda Naziniz Var Almaya Gelecez Vallahi Evlere Senlik Kiziniz Var Bizimde Ondan GÖzÜmÜz Var Olur Ya Birazda Naziniz Var Almaya Gelecez Vallahi Sansiniz Yok Billahi Evlere Senlik Kiziniz Var Bizimde Ondan GÖzÜmÜz Var Belki Birazda Naziniz Var Almaya Gelecez Vallahi Sansiniz Değil Billahi Almaya Gelicez Vallahi
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.