Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sinan Özen - İnanmak

Sinan Özen - İnanmak
0
92

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Sinan Özen Inanmak Itimat Etmek bir çocuk gibi kanmak Gözlerinde kaybolmak Inanmak deli gibi itimat etmek Nihayetsiz başlangıştan yoruldum Pembe düşüm yalanlardan yoruldum Okyanusta esen yelden savruldum Ola Ki hayal kuruyorum yorgunum Güvenmek bir çocuk gibi kanmak Gözlerinde ortadan kaybolmak Güvenmek çılgın gibi güvenmek Aptal gibi güvenmek istiyorum sana Itimat Etmek bir bebek gibi kanmak Gözlerinde savrulmak Inanmak çılgın gibi itimat etmek Aptal gibi güvenmek istiyorum sana Rüya dolu sevdalardan yoruldum Pembe düşlü yalanlardan yoldum Okyanusta esen yelden savruldum Olur Ya hayal kuruyorum yoruldum  

Similar threads

Nick arşivi кöşєאเ ๔öภรє๓ ölü๓ ๔üz ﻮเtรє๓ ђคאคt ﻮölﻮєlєг เçเภ๔єאเ๓ уαşαмαк ιçιη уαℓναямα∂ıк öℓмєк ιçιη уαℓναямαуız ∂σѕтυм σℓмαz, нαѕмıм уαşαмαz öℓєηιη αякαѕıη∂αη αğℓαмαкι, ѕєη öℓ∂üктєη ѕσηяα∂α αякαη∂αη αğℓıуαη вıяαкмα !! вιя уєя∂є кüçüк ιηѕαηℓαяıη вüуüк göℓgєℓєяι σℓυşυуσяѕα σяα∂α güηєş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Romantik Nickler Msn de karşı tarafa iletmek istediğiniz en romantik en janjanlı en hoş sözlerle bezenmiş yazılar arkadaşlarımromantiknickler5c58359627818alt :D Big Grin :D » Ölümsüzlük koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle değiş tokuş ediyorumYokluğun diye bir şey yok bende, ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
güzel sözler ARŞİVi umarım beyenirsiniz :::ÇOK GENİŞ BİR KAYITLAR:::​ » Ebediyet koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle takas ediyorumYokluğun diye bir şey değil bende, ben seni ebediyet dek fazla lakin çok seviyorum » Günden güne yok olmaktayım Tüm ışıkları attım bir kenara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Bebek isimleri 2019, En yeni ve en hoş bebek isimleri, 2019 bebek isimleri anlamları, Artık günümüzde çağdaş ve son moda bebek isimleri seçim ediliyor2019 yılı için derlenen özel kız bebek isimleri ve anlamları; Listeden Kız bebek isimlerine bakabilir ve adlarının ne anlayış geldiğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
858,496Konular
981,628Mesajlar
29,714Kullanıcılar
DeagLe19Son üye
Üst Alt