Sinan Özen Pişman Değilim Şarkı Sözleri sinan itina pişman değilim şarkı sözü sinan itina pişman değilim sözleri sinan özen, yeni albüm, şarkı sözleri, pişman değilim, hakkında bilgi için yazımıza buyrun arkadaşlar 1549252910 1549252910 sinanozenpismandegilimsarkisozleri5c57b932ad9e5sinanozenpismandegilimsarkisozleri5c57b932ad9e5sinanozenpismandegilimsarkisozleri5c57b932ad9e5 Sinan Özenin Yeni Albümünden Seçip sizler için getirdiğimiz pişman değilim Şarkı Sözlerini sizlere sunuyoruz melekler Basit olmuyor basit bulunmuyor Aşk iki kelimeyle anlatılmıyor Kolay olmuyor kolay bulunmuyor Aşk iki kelimeyle anlatılmıyor Hadi git desen de bitti desen de Öyleyse sen unuttum desene Hadi git desen de bitti desen de Öyleyse sen unuttum desene Pişman değilim seni sevdiğime Pişman değilim söylediklerime Sen üzül, sen ağla, sen kahret Böyle birini kaybettiğine Pişman değilim seni sevdiğime Pişman değilim söylediklerime Sen üzül, sen ağla, sen kahret Böyle birini kaybettiğine Kolay olmuyor basit bulunmuyor Aşk iki kelimeyle anlatılmıyor Kolay olmuyor kolay bulunmuyor Aşk iki kelimeyle anlatılmıyor Hadi git desen de bitti desen de Öyleyse sen unuttum desene Hadi git desen de bitti desen de Öyleyse sen unuttum desene Pişman değilim seni sevdiğime Pişman değilim söylediklerime Sen üzül, sen ağla, sen kahret Böyle birini kaybettiğine Pişman değilim seni sevdiğime Pişman değilim söylediklerime Sen üzül, sen ağla, sen kahret Böyle birini kaybettiğine Pişman değilim seni sevdiğime Pişman değilim söylediklerime Sen üzül, sen ağla, sen kahret Böyle birini kaybettiğine Pişman değilim seni sevdiğime Pişman değilim söylediklerime Sen üzül, sen ağla, sen kahret Böyle birini kaybettiğine
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.