Sinan Itina Teesseüf Ederim Şarkı Sözleri sinan itina, yeni albüm, teessüf ederim, şarkı sözleri, resimleri, daha artı veri için yazımıza buyrun arkadaşlar 1549252897 1549252897 sinanozenteesseufederimsarkisozleri5c57b92689baasinanozenteesseufederimsarkisozleri5c57b92689baasinanozenteesseufederimsarkisozleri5c57b92689baa Sinan Itina yaptığı yeni çıkışı ile sevenlerinden büyük beğeni topladı meleklersinanozenteesseufederimsarkisozleri5c57b926908acalt albümünde 8 şarkı bulunmaktadır bu şarkılarından bir her birine olan teessüf ederim şarkı sözlerini si sevgili melekler için paylaşıyoruz Teessüf Ederim Şarkı Sözü Yüreğiyle sevmeyi bilmeyen uğramasın semtime Aşkımın kıymetini görmeyen denk kazanç tersime Felek yazdı diye seni kalbime Her derdine niye boyun eğeyim Ben seni sevdim acılarını yok Teessüf ederim çok teessüf ederim fazla Sen yalanda ben aşkta ressam Bir yok oysa sevda yolumuz Hiç yorulma benim tarafımdan Bir kalemde yazıldı sonumuz Sen yalanda ben aşkta usta Bir değil ki sevda yolumuz Hiç yorulma bundan sonra Ne düşmanız biz ne de dostuz
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.