Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sınav Sistemi

Sınav Sistemi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Sınav Sistemi 2019
2019 online imtihan sistemi

Ulusal Eğitim Bakanlığı online sınav sistemini bu sene uygulamaya geçirmeyi planlıyor Keza, bakanlık göre uyumlu olarak yapılan Öğrenci Galibiyet Tespit Sınavı da birincil kez bilgisayar ortamında düzenlenecek

OECD tarafından üçer takvim aralarla yapılan ve 2019'de düzenlenecek olan PISA (Uluslararası Öğrenci Değerlendirme ProgramıProgramme for International Student Assessment) için de hazırlıklar sürüyor

Türkiye 2019'de ilk kere PISA'nın bilgisayar ortamında gerçekleştirilen değerlendirmelerinden birine katılacak

Öğrencilerin problem çözme becerilerini ölçmek amacıyla yapılacak olan PISA 2019 Bilgisayar Tabanlı Değerlendirmesi'nin (BTD) pilot uygulaması, Ulusal Eğitim Bakanlığı Eğitimi Araştırma ve Geliştirme Dairesi (EARGED) Başkanlığı ile okullardaki okul koordinatörleri ve deneme uygulayıcı yardımcılarının işbirliğiyle, interaktif ortamda ve projenin standartlarına yerinde bilgisayarlar yoluyla gerçekleştirilecek

24 PİLOT İLDE TATBIK
Pilot başvuru formu bu yıl, Mayıs ayının ilk haftasında Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzincan, Gaziantep, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Konya, Malatya, Manisa, Muğla, Nevşehir, Ordu, Samsun, Trabzon, Van ve Yozgat elde etmek üzere 24 ilde gerçekleştirilecek

55 okulda, 1100 öğrenci üstünde yapılacak değerlendirme için ilköğretim 7 derslik veya daha üstteki sınıflara belirli olan 15 yaş grubu öğrenciler seçildi

netten özel baskı *

858,505Konular
982,606Mesajlar
33,036Kullanıcılar
TorquuSon üye
Üst Alt