Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sınav Sonrası Yalanları

Sınav Sonrası Yalanları
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sınav Sonrası Yalanları değil be abi ben de birşey yapamadım, o yazdıklarımın hepsi geyik o yüzden sana vermedim, daha sonra ikimizde aynı * şeyleri yazmış oluruz diyeyok bendede bişiy abi fazla kötü geçti, kaldım! sonuç: bu lafı diyen öğrenci 93 almıştır abi emin gecerim 90lik kagit verdim sonuc:42'yle kalir nasıl gecti? ya walla bilmiyorum (tam not alıcam da kasıyorum) oglum nasil gecti sinavin super gecti anne bravo yavrum şıklari kaydirmisim ulan kağıtları değiştirdiydik ben adımı değiştirmeyi unutmuşum aynı isimli iki kağıt olcak, bu yedik puhaha abi hiç bi$iy goremedim öğretmen takti bana testte 7 tane salladım tümü tutmuş slapstickolm hani kopye verecektin ? cinaliya öğretmen bakıyodu napiim slapsticköteki yanındaki hatunla kagıdını değiştin ama cinaliya şey hede oldu napiim slapstickcibiliyetsiz!! yarina okurum hepsini cocuklar, hic merak etmeyin inek ogrenciabi bu sefer muhakkak öldüm, değil artik çok yemek yiyen sinawlar bile kurtaramaz beni atıl ogrenciolm bi kopya cekmisim, 100 alacam 100, bak gorun sınavdan bir hafta önce: ya kızııığmm sen naptın şu organisation'ı? birazcık baktım, sıkıldım kapattım ay ben daha başlamadım, napcaağm? çalışırsın daha bir haftavar, sıkma canını sınavdan önce: yağ var yağğ hiç çalışmadım ya nağpcam ben, hiç çalışmadım üff ya bu ne çağrıda bulunmak, şu demek, bıt bıt? imtihan sonrası beyanatlar: çok kirli stm, berbat geçti hayvan gibi de iki hafta öncesinden başlamıştım çalışmaya, en çok çalıştığım sınavdı bu iki hafta? dıt dıt dıt dıııt dıt dıt dıt dııııtt allah senin belanı evet kardeşim anlamıyorum ben bu insanları ne samimiyetsizlik bu ben çalıştım, çalışmıştım, adalet ettiğim notu da aldımdemenin insanın zoruna gitmesi niyedir, ne kanıtlanmaya çalışılır, hiç çalışmadan dahiler bile tanımları bilemez, kavramlara başat olamazlar onları bizlerden ayıran tek şey bizden birazcık daha çabuk ve daha çözümsel düşünebilme yetileridir yani ezberleme gerektiren bir sınavda onların bile eksik da olsa çalışmaya dair şeytan icadı zamana ihtiyaçları vardır tek sayfa açmadım, derslere de gelmedim lakin 100 aldım fazla zekiyimdemek ezikliktir, problem ihtiva eder kişinin almak istediği kişi olduğu gerçeğine inanmasının yanına üstelik bu basiretsizliğe gülünç bir biçimde diğer insanların inanmasını beklemektedir değil kardeşim, benim karnımdaki shakram kapalı insanları olduğu gibi kabul etmiyorum, bu kadar küçük bir şeyin bile samimiyetsizliğini hele hele hiç lakin hiç kaldıramıyorum tatlımmmmğ ben seni sınavıma soktum, sen benden kaldın tüh yaa! birincil işaretlediğim doğruydu biliyordum yaa tüh hiç çalışmamıştım zaten sonrakinde son dakikaya birakmam calismayi artik kayda değer bir sınavdan çıkılmıştır, arkadaşlar üzgün görünmektedir kötü mü geçti? eh, evet, yani, seninkisi nasıldı? gürültüsüz kalmak en iyisi azıcık rol ile desteklenmesi gerekir şayet, ifadenin istenen biçimde anlaşılması için; lakin etkilidir yok abi bu hoca bana zıt ulan nerden calismadiysam ordan sordu ya  

858,497Konular
981,951Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt