Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sınava Girecek Oğrenciler icin Dua

Sınava Girecek Oğrenciler icin Dua
0
140

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Sınava girecek Oğrenciler icin okunması tavsiye edilen duaAşağıda sizlerle paylaşacağımız duay sınava gireceğiniz zaman okuduğunuzda Allahın izniyle sınavı sorunsuz ve kaygısız bir şekilde bitirmeniz nasip olur inşallahOğrencilerin kolayca ezberleyebileceği kısa bir dua paylaşacağız sizlerle

imagessinavagirecekogrencilericindua5adbe19c844d5jpeg

Sınava girerken şu ayet okunur:

Rabbi edhılni mudhalen sıdkin ve ahricni muhrace sıdkin ve’c’al li min ledunke sultanen nasiraİsra, 80
Anlamı: Ya Rabbi Beni doğru bir giriş ile girdir ve yine doğru bir cıkış ile cıkar Katından bana yardım edici bir kuvvet ihsan eyle

Ayrıca Sınava Girecek Oğrecilerin Okuması İcin Dua
Allahumme rabbizitni ilmen ve fehmen ve imanen

Manası:

Allah’ım Zihnimi ac, ilmimi artır, fehmimi ac, imanımı genişlet

Similar threads

Sayfamızda yarın sınava girecek olan oğrencilerin okuması tavsiye edilen dualar yer alamktadırAşağıda sizler icin hazırladığımız ve bir araya getirdiğimiz sınav oncesi okunması tavsiye edilen bircok dua bulacaksınızDileidğiniz duayı okuyup yarın icin kendinize şans dilemeyi unutmayın tum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
Etkili Sınav Duası Sınava girecek oğrenciler icin oldukca etkili bir dua paylaşmak istiyoruz sizlereSınavların iyi ve başarılı gecmesi icin okunacak dua Etkili Sınav Duası Allahumme Rabbizitni ilmen ve fehmen ve imamen Allah!ım zihnimi ac,ilmimi artır,fehmimi ac,imanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Sevgili Oğrenciler gireceğiniz sınavlarda başarılı olmak icin sizlere tavsiye edilen aşağıdaki duayı okumalısınızSınav oncesinde okuyacağınız dua sınavda başarılı olmanız icin tavsiye edilmiştir imagessinavdabasariliolmakicinokunacakdua5adbe1af375f8 Sınav Başarısı İcin Dua Sınava...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Sınavda başarılı olmak icin okunacak dua Sınav icin okunacak dualar *“Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bi’lhayr *Manası:“Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuclandır * “Allahumme hır li vehter liVela teklini ala ihtiyari * Manası: Allah’ım! Bu işi bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Sınavda Başarı İcin Okunacak Dualar Sınav duası “Allaahumme salli alaa seyyidinaa Muhammedin ve alaa aali seyyidinaa Muhammedin salaaten tunciinaa bihaa min cemiilehvaali vel aafaat Arapca metinde ehvalkelimesi, ahvalolarak dizilmiş; doğrusu burada yazıldığı gibi ehvaldir Duzeltir ozur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,737Kullanıcılar
ey4781Son üye
Üst Alt