Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

'Sınavkolik' Vatandaş: 41. Kez Üniversite Sınavına Girdi

'Sınavkolik' Vatandaş: 41. Kez Üniversite Sınavına Girdi
0
60

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70

Samsun'un Bafra ilçesinde bugüne kadar aralıksız üniversite imtihanına giren Adem Topçuoğlu, 41’inci imtihanına birinci günkü heyecanı yaşayarak girdi.

41 yıldır tıpkı heyecan

1980 yılında Bafra Lisesi'nden mezun olduktan sonra askerlik misyonunu yaparken üniversite imtihanına giremeyen Adem Topçuoğlu, 41 yıldır girdiği imtihanda tıpkı heyecanı yaşıyor.

Milli İrade Ortaokulu'nda imtihana giren 60 yaşındaki Topçuoğlu, bundan sonra da imtihanlara girmeye devam edeceğini söyledi. Topcuoğlu, “41’inci sefer imtihana gireceğim. 88 yılından bugüne tam 41 sene daima imtihanlara giriyorum. 5’inci üniversitemizi de bitirdik. Bu imtihana girme alışkanlığını sürdüreceğim. Zati bundan sonra da yeğenimi alıştırıyorum. Zira beni imtihana getiriyor. Bundan sonra ben ona miras bırakacağım. İlkokulu bitirdi, 8 sene sonra imtihana girecek” dedi.