Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sınavlar ve Ayrılık

Sınavlar ve Ayrılık
0
150

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Geçen cumartesi sevgilimden ayrıldımNisanda ygsye giricemOna çalışmam lazım1 ay çıktık tam aşık olmadım flan diyorum kafamdan atmaya çalışıyorum fakat içim bi tuhafMutlu olamıyorumAklıma daima o geliyoSizce napmalıyım?

Similar threads

arkadaşlar ben 3 gün önce sevgilimden ayrıldım nedeni ise bunu eski sevgilisi benden önceki bunu okulunda bana dedi değil işde boyna yüzyüzeyiz gözgöze gelince eski anılarım canlanıo yapamıorum acı çekiorum sana yaşatıığım herşey için özür dilerim keşke en başında sana hayır diebilseydim lakin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
8 aylık bi ilişkimiz oldu çok aşık oldum fazla sevdim evlilik hayalleri bile kurduk yada yalnızca ben kurmuşum farkında olan olmadanBeni çok seviyo sandım birincil aşkımsın dedi bağladı kendineSon zamanlarda da acayip davranmaya başlamıştı herşeye kızıyodu azarlıyodu beniBende ne varsa içinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Ben bi kzla tanıstım yazın bu kızla 2 ay flan msjlaştk buluştk daha sonra çkmaya başladık bu çok iyi bi kızdı yani aslaa yanılgıya düşürmedi beni ama ben cok sevdigim içn daima kıskandm acaba baska erkeklerle takılır mı die hep içimde vardı fakat katiyen yapmıcanı ynei anladım birisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
merhaba yine burdayımm kalbim aklım hayatım şaşkınlık içinde bana takviye edin ve ben haksızmıyım söyleyinn geçen yıl bu şubat ayında bi sevgilim oldu ve ben bu çoçukla çıkma taraftarı hiç degildim arkadaşların ısrarıyla çıktık fakat ben daima terketmek için bahaneler aradım ayrıldım barıştım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Tanışmamz çok farklı olmuştu bi dost aracılıgyla bi muhabbetmz olmuştu o benden bi yaş küçüktü ben bi sene kaldım benzer sınıfa düştük aradan bir sene geçmişti ilk başlar umrumda bile degildi sonra birbirimeze alıştık çok içli dışlı oldukk baya bi alıştık birbirimizee hergün sabahalara kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt