Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçen cumartesi sevgilimden ayrıldımNisanda ygsye giricemOna çalışmam lazım1 ay çıktık tam aşık olmadım flan diyorum kafamdan atmaya çalışıyorum fakat içim bi tuhafMutlu olamıyorumAklıma daima o geliyoSizce napmalıyım?
arkadaşlar ben 3 gün önce sevgilimden ayrıldım nedeni ise bunu eski sevgilisi benden önceki bunu okulunda bana dedi değil işde boyna yüzyüzeyiz gözgöze gelince eski anılarım canlanıo yapamıorum acı çekiorum sana yaşatıığım herşey için özür dilerim keşke en başında sana hayır diebilseydim lakin...
8 aylık bi ilişkimiz oldu çok aşık oldum fazla sevdim evlilik hayalleri bile kurduk yada yalnızca ben kurmuşum farkında olan olmadanBeni çok seviyo sandım birincil aşkımsın dedi bağladı kendineSon zamanlarda da acayip davranmaya başlamıştı herşeye kızıyodu azarlıyodu beniBende ne varsa içinde...
Ben bi kzla tanıstım yazın
bu kızla 2 ay flan msjlaştk buluştk daha sonra çkmaya başladık bu çok iyi bi kızdı
yani aslaa yanılgıya düşürmedi beni
ama ben cok sevdigim içn daima kıskandm acaba baska erkeklerle takılır mı die hep içimde vardı
fakat katiyen yapmıcanı ynei anladım birisi...
merhaba yine burdayımm kalbim aklım hayatım şaşkınlık içinde bana takviye edin ve ben haksızmıyım söyleyinn geçen yıl bu şubat ayında bi sevgilim oldu ve ben bu çoçukla çıkma taraftarı hiç degildim arkadaşların ısrarıyla çıktık fakat ben daima terketmek için bahaneler aradım ayrıldım barıştım...
Tanışmamz çok farklı olmuştu bi dost aracılıgyla bi muhabbetmz olmuştu o benden bi yaş küçüktü ben bi sene kaldım benzer sınıfa düştük aradan bir sene geçmişti ilk başlar umrumda bile degildi sonra birbirimeze alıştık çok içli dışlı oldukk baya bi alıştık birbirimizee hergün sabahalara kadar...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.