Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sınavlarda Başarılı Olmak İçin Dualar

Sınavlarda Başarılı Olmak İçin Dualar
0
200

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Sınavlarda Başarılı Olmak İçin Okunacak Dualar

Sınava girecek öğrencileirn okuması nasihat edilen dualara örnekler bulabilirisniz sayfamızdaAşağıdaki duaları sınava girecek öğrenci okuyabilir yakınlarıda okuyabilir sınav anına okunması da fazla makbuldür

BismillahirrahmanirrahimYa Hayyu,Ya Kayyum,Birahmetike estegisu

Allahım! Hayy ve Kayyum isminle ve rahmetinle yardımını talep ediyorum

Cefa Neşrah

1 Cefa neşrah kir sadrek
2 Ve vada ’na ‘anke vizreke
3 Elleziy enkada zahreke
4 Ve refa ’na leke zikreke
5 Feinne me ’al ’usri yüsren
6 İnne me ’al ’usri yüsren
7 Feiza ferağte fensab
8 Ve ila rabbike ferğab

Çile Neşrah Anlamı:

Biz senin için (mutlulugun) gögsünü açmadik mi?
Senden yükünü indirmedik mi?
O senin sirtini ezen yükü
Senin sanini yüceltmedik mi?
Aramak ancak, zorlukla beraber bir kolaylik vardir
Evet, zorlukla beraber bir kolaylik vardir
O halde bos kaldin mi, yeniden kalk (baska bir is ve ibadetle) yorul
Fakat Rabbine yönel *

Similar threads

Sınavlarda Başarılı Olmak İcin Okunacak Dualar Sınava girecek oğrencileirn okuması tavsiye edilen dualara ornekler bulabilirisniz sayfamızdaAşağıdaki duaları sınava girecek oğrenci okuyabilir yakınlarıda okuyabilir sınav anına okunması da cok makbuldur BismillahirrahmanirrahimYa Hayyu,Ya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Sınava Girerken Okunacak Dua Nihat Hatipoğlu Dua: “BismillahirrahmanirrahimYa Hayyu,Ya Kayyum,Birahmetike estegisu “Allahım! Hayy ve Kayyum isminle ve rahmetinle yardımını talep ediyorum Dua: Elem neşrah leke sadrek Ve vada ’na ‘anke vizreke Elleziy enkada zahreke Ve refa ’na leke...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
bana sınavda yanımda olacak (zihnimi açacak) bir dua söyler misiniz? şimdiden Allah razı olsun |8 Cevap: imtihan duası (başarı için) DUA BismillahirrahmanirrahimYa Hayyu,Ya Kayyum,Birahmetike estegisu Allahım! Hayy ve Kayyum isminle ve rahmetinle yardımını istek ediyorum DUA 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
bana sınavda yanımda olacak (zihnimi acacak) bir dua soyler misiniz? şimdiden Allah razı olsun |8 Cevap: sınav duası (başarı icin) DUA BismillahirrahmanirrahimYa Hayyu,Ya Kayyum,Birahmetike estegisu Allahım! Hayy ve Kayyum isminle ve rahmetinle yardımını talep ediyorum DUA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Sınavlarda Başarılı Olmak İçin Okunacak Sınav Duaları İmtihana (Sınava) girerken şu dua okunur (isra suresi;80) Rabbi edhılnî müdhalen sıdkin ve ahricni muhrace sıdkin ve’c’al li min ledünke sultânen nasîrâ ANLAMI:Ya Rabbi!,Beni doğru bir giriş ile girdir ve yine doğru bir çıkış ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
301
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt