nicebayan
FD Üye
- Etkileşim
- 2
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 95
Anadolu Üniversitesi kariyerinde yükselmek isteyenler veya hayalindeki üniversiteye giderek hayallareni yapmak isteyen üniversite öğrencisi ya da mezunlara sunduğu ikinci üniversite için arşiv 1 16 Ekim 2019 tarihleri aralarında yapılabilecek
Herhangi bir yükseköğretim programından mezun olanlar ile iki ya da dört yıllık örgün yükseköğretim bölümlerinde açıklanmış öğrenciler, Açıköğretim İktisat, İşletme fakültelerinin bölüm ve programlarının herhangi birine okudukları veya mezun oldukları programlardanbölümlerden öbür elde etmek kaydıyla ikinci üniversite zarfında başvuru yapabilecekler *
Herhangi bir yükseköğretim programından mezun olanlar ile iki ya da dört yıllık örgün yükseköğretim bölümlerinde açıklanmış öğrenciler, Açıköğretim İktisat, İşletme fakültelerinin bölüm ve programlarının herhangi birine okudukları veya mezun oldukları programlardanbölümlerden öbür elde etmek kaydıyla ikinci üniversite zarfında başvuru yapabilecekler *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.