Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sinem Kobal Aptal sarışın imajını değiştirdim dedi

Sinem Kobal Aptal sarışın imajını değiştirdim dedi
0
43

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sinem Kobal Aptal sarışın imajını değiştirdim dedi 1548618752 1548618752 sinemkobalaptalsarisinimajinidegistirdimdedi5c4e0c0559532sinemkobalaptalsarisinimajinidegistirdimdedi5c4e0c0559532 http:wwwhurriyetcomtrnp47466744746 Kendi deyimi ile haddini haberdar olanbiri olan Kobal, hakkında merak edilenleri Elle dergisine anlattı http:kelebekgalerihurriyetcomtrGaleriDetayaspx?cid 2841&p 1&rid 2369 Sinem Kobal Hemen Şimdi 21 yaşındaki genç bir oyuncuya göre ne istediğini, kim olduğunu ve neler yapabileceğini çok iyi bilen biri o Yanıt verirken bocalama etmiyor Yaptığı işe, aşka ve kendine inanıyor Televizyon sayesinde 7’den 70’e cümbür cemaat artık onu tanıyor, ama bu şart bile onu şımartmamış Kendi deyimi ile haddini haberdar olanbiri olan Kobal, hakkında merak edilenleri Elle dergisine anlattı Hayatınızın eskisi gibi olmadığını, bir şeylerin değiştiğini ne zaman anladınız? Çevremdeki insanların tepkileri değişmeye başladığında, hayatımın biraz daha kısıtlandığını anladım n Bu bütünüyle ne süre oldu, Selenadizisi ile birlikte mi? Hayır, çok daha önce Biliyorsunuz ondan evvel Dadıadlı sitcom’da rol almıştım Bu dönemin ortalarında bir şeylerin değiştiğini hissetmeye başladım Konservatuvara başlamıştım Okulum Kadıköy’deydi Aniden bundan böyle oralara tek başıma gidememeye başladım İşte o zaman hayatımın eskisi dek sıcacık olamayacağını, bir şeylerin değiştiğini ayrım ettim n Hayatınızın bu şekilde kısıtlanması sizi nasıl etkiledi? Bundan çok pozitif sızlanan biri değilim Bu mesleğin bir bedeli olduğunu biliyorum Biz oyuncuların kendini düşünen olma hakkı yok Sonuçta bu işi ırk için, onlara bir şeyleri beğendirmek için yapıyoruz Bunu takdir etmeleri çok güzel Tepki göstermeleri çok doğal, buna hakları var Bundan şikayet etmemem gerektiğini düşünüyorum Bu nesil şeylerle nerelerde karşılaşacağımızı hepimiz biliyoruz Mesela ben Nişantaşı’nda yürürken o kadar zorlanmıyorum, lakin Kadıköy’de koşul değişiyor Ben de ona göre hareket ediyorum Herkesin gezdiği yerlerde gezmeyi fazla seviyorum Ancak bu mesleğe başladığımdan beri bu o kadar olası olmuyor n Ünlü olmanın olumsuzluklarını biliyorsunuz, bunun yanında güzel olmanın herhangi bir dezavantajını yaşadınız mı? Size hep iyi kişilik, daima cici kız rolleri verilir diye endişeleriniz var mı? Doğrusu ben bu konudaki önyargıları yıkmış durumdayım Güzel değil de mesela sarışın olmakla ilgili bir şeyler söyleyebilirim Türkiye’de sarışınlara fazla pozitif iyi karakterleri oynatmazlar Bu işe başlarken acaba bana defalarca kötü karakteri, fettan kadın rölünü mü verecekler diye endişelerim vardı Ancak bunu yıkmayı başardım Bundan Böyle bana bir rol verilirken saçımın rengine kadar karar verileceğini sanmıyorum Sarışın olmanın dezavantaj olacağı noktayı yıktım n Oyunculuk yapmaya başladığınızda, uzun yıllar eğitimini aldığınız baleden vazgeçtiniz sonra tiyatro eğitimi aldınız Peki hiç tiyatro yaptınız mı? Yaptım Baleyi de bıraktım sayılmaz Baleden vazgeçmedim, eğitimimi tamamladım, yani yarıda kalmış yok Oysa devamını getirmedim Tam sınava mı girsem, konservatuvara mı devam etsem diye karar vermeye çalışırken, Dadıdizisine başladım Orada Haldun Dormen ile tanıştım Onun bir uçtan bir uca konservatuvara iki sene davetli öğrenci olarak devam ettim Ve onlarla beraber birçok müzikalde sahne aldım Başka tiyatro oyunlarında da rol aldım Oysa Selenadizisi başladığından beri tiyatro yapmaya fırsat kalmıyor n Selenabirkaç sezondur devam ediyor Uzun vakit aynı karakteri canlandırmak bir oyuncu açısından tehlikeli yok mi? Yaptığım işler en düşük iki sene sürdüğü için buna alışkınım Dadıda üç yıl sürmüştü, ondan sonraki işim de öyle Başarılı bir işin ardından gelecek olan proje yine iyi olursa, sorun değil Yani Selenakarakteri üzerime yapışır diye korkmuyorum n Kendinizi televizyonda izlediğinizde ne hissediyorsunuz? Kendinizi beğeniyor musunuz? Kendimi insafsızca eleştiriyorum n Neden, kendinizi ekranda beğenmiyor musunuz? Beğenmemekle ilgisi yok Ne yaptığımı bakmak için izliyorsam, hep bir yanlış arıyorum Çünkü yanlışlarımı bularak kendimi geliştirebileceğime inanıyorum Ben oldum, her şey süper, her şey müthişdediğin nokta, tıkandığın noktadır Hayat sürekli değişiyor, halk da kesintisiz değişiyor Bu durumda senin de değişmen gerekiyor Evet, ben iyiyim Lakin şu an, şu saate tarafından, yani şimdi iyiyim Birkaç ay veya bir yıl daha sonra da aynı kalmaya devam edersem, o süre iyi değilim demektir Kendime daima eleştirel gözle bakmayı seçim ediyorum yine de kendimi ekranda izlerken fazla keyif aldığımı da itiraf etmeliyim Oyunculuk şiddet bir meslek böylece emek veriyorsunuz Tüm bunların sonucunda ortaya iyi bir meslek çıkınca bundan keyif alıyorsunuz id n Çok uzun zaman yeni öneri alamazsam, zorunlu olarak uzun bir ara verirsem ne yaparım diye düşündünüz mü? Düşünmedim Böyle bir şey olursa anında yurtdışına giderim Derhal oyunculukla ilgili workshop’lara yazılırım Zaten böyle bir avarelik bulmaya çalışıyorum fakat şimdilerde buna fırsatım değil Kısaca; siz durmadan, vazgeçmeden hiçbir şey durmaz Sadece siz öyle zannedersiniz bundan başka bir takım şeyler için doğru zamanı ummak gerekir Hayatımda bir avarelik olursa onu en iyi şekilde değerlendirmeye çalışırım Olaylara olumlu yönden bakarım Ah, vah derken karşıma çıkacak fırsatları kaçırmak istemem n Demek ama çok rasyonel birisiniz İşim laf konusu olduğunda mantıkla hareket eden biriyimdir Ama özel yaşamımda bambaşka Konu arkadaşlık veya aşk olunca fazla duygusalımdır Fazla fazla mantığımla hareket etmem Duygular ön plana geçiyor n Aşk mı kariyer mi? Böyle bir seçim yapmak zorunda kalmak bana çok abuk subuk geliyor Ne istediğini haberdar olan halk, yerine getirmek istediği işlerden ve yaşadığı sevgiden eminlerse, ikisi aralarında seçim yapmak zorunda kalmazlar n Suzan YURDACAN Evlilik fikrinden ürkmüyorum fakat henüz böyle bir plan değil n Sizinle iligili hiç yalan haber çıktı mı? Oldu natürel Bu yaz, bir gün arabayla setten eve dönüyorumRadyoda bir anons: Genç oyuncu Sinem Kobal sevgilisi ile 26 Temmuz’da evleniyor!Tarih de veriyorlar! Ben bile şaşırdım, evleniyor muyum, nasıl yani diye n Bu haber durup dururken niye çıktı? Yoksa yakında evlenmeyi mi düşünüyorsunuz? Natürel ancak hayır, şimdi böyle bir şey değil n Evlilik için belirlediğiniz bir yaş var mı? Hayır Dediğim gibi, özel hayatta çok hissi hareket ettiğim için böylece planlar yapmamın bir anlamı olmaz Özel hayatım laf konusu olduğunda söylediğim tek şey var, umarım benim için en hayırlısı ve içten zamanda olur n Aramak izaç fikri sizi yine de ürkütmüyor Beni hayatta hiçbir şey ürkütmüyor Benden fazla daha kuvvet koşullarda yaşamış halk müziği var Beni sürekli kollayan, yanımda olan bir ailem var Sağlıklıyım Çağrıda Bulunmak oysa ne değin şanslıyım, niçin korkayım ki! Kafamı bir dolu yersiz şeye takmayı, şikayet etmeyi şımarıklık olarak algılıyorum Kendimle barışık, mutlu ve gözü kara bir insanım Oyuculukta kurallar yok fikirlerim var n Oyunculukta şunu yaparım, bunu yapmam gibi kurallarınız var mı? Yani Sinem Kobal kurallarısöz konusu mu? Oyunculukta kurallarım yok, fikirlerim var Kurallarımın olduğunu iddia edip haddimi aşmak istemem Böyle bir şey yaparsam, bu mesleği yıllardan beri icra eden başarılı oyunclulara ayıp olur Ancak onların kuralları olabilir diye düşünüyorum Fakat bana gelen teklifler arasında seçim yapma hakkım var Bana bu hakkı tanıyorlar Bu da güzel bir şey Seçici olmaya çalışıyorum Aşık olunca yerimde duramam n 21 yaşındasınız Hiç aşık oldunuz mu? Oldum Aşk fazla güzel bir şey İnsan aşık olduğunda değişiyor Mesela bana enerji veriyor Yerimde duramıyorum, kesintisiz konuşuyorum aşık olmak herkesi ayrı etkiliyor Bu şart aşkınızın ortak ya da karşılıksız olmasına göre değişir Aşk sizi dugusal olarak göklere de çıkarabilir, yerlerde sürünmenize de sebep olabilir özgürlükmagazin