Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sinem Kobal Evliliği Düşünmüyormuş

Sinem Kobal Evliliği Düşünmüyormuş
0
48

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Sinem Kobal Evliliği Düşünmüyormuş all dergisi sinem kobal sinem kobal evli mi selena evlimi evlimi evlendimi Şuan yıldızı parlayan Sinem Kobal'ın planlarında evlilik yokmuş zaten sanat dünyasında evlilikler bir kelebek ömrü gibiyken evlenmeyi düşünmmekte hem yerli hemde boşboğaz olmuş fakat yaş geçincede kalırsın Sinem hanımm IZDIVAÇ BENİM İÇİN ÇOK ERKEN! 1548630809 1548630809 sinemkobalevliligidusunmuyormus5c4e3b1ddb846sinemkobalevliligidusunmuyormus5c4e3b1ddb846 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberainem&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg 'SELENA'NIN YILDIZI SİNEM KOBAL, ALL DERGİSİNİN MART SAYISINA KAPAK OLDU VE DERGİYE ARKADAŞÇA İTİRAFLARDA BULUNDU: IZDIVAÇ İÇİN FAZLA ZAMANIM VAR, BU KONUDA PLAN YAPMIYORUM Güzelliği ve yeteneğiyle yapımcıların gözdesi haline gelen Sinem Kobal, All dergisinin mart sayısına içini döktü atv'deki 'Selena' dizisiyle çocukların da sevgilisi haline gelen Kobal, hedeflerini anlattı * Kariyerim açısından 'Selena' benim için çok önemli bir proje Ola Ki 30 yaşında oynasaydım manâlı olmazdı fakat 19 yaşında böyle bir projede olmak büyük bir kariyer adımı Acilen seyircilerim de benimle birlikte büyüyor, bunu planlamıştım * Bundan Böyle 22 yaşına geldim ve bundan daha sonra oynayacağım roller daha olgun karakterler olacak * Genç bir oyuncu olarak tüm kariyerim baştan başa yaşayabileceğim en güzel geri dönüşleri derhal yaşıyorum Çocuklar hiç küçümsenecek bir kitle değil * Izaç ve çocuk sahibi olmanın çok hoş bir duygu olduğunu düşünüyorum lakin benim için daha zamanı var Aileye çok yük veriyorum fakat bu konuda planlar yapmıyorum  

858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt