Sinem Kobal kiralık otomobil sırrını açıkladı! sinem kobal arabası, kiralık otomobil, kiralık araba sırrını açıkladı ve haberi burada arkadaşlar 1548663684 1548663684 sinemkobalkiralikarabasirriniacikladi5c4ebb88bf3ffsinemkobalkiralikarabasirriniacikladi5c4ebb88bf3ff sinemkobalkiralikarabasirriniacikladi5c4ebb88bf3ff Günümüzün en başarılı ve en gözde oyuncularından güzel Sinem Kobal, neden kiralık otomobil kullandığının sırrını öncelikle açıkladı biz de osır açıklamasını sizlerle paylaşıyoruz Melek'lersinemkobalkiralikarabasirriniacikladi5c4ebb88c6941alt Oyuncu, Sinem Kobal önceki gün Tümü Grubunun üyesi Cemre ile Bebek'teydi Bir kafede oturup sohbet eden ikili, sonra Bebek'te kısa bir yürüyüş yaptıDönüşte Kobal'ın otopark görevlilerinden apar topar anahtarını alarak hiç bir şey konuşmadan kiralık BMW'sine binmesi uyarı çekti Uzun zamandır kiralık araba kullanan Kobal, Vatan'a şu açıklamada bulundu: 13 yaşından beri çalışıyorum ve kendi ayaklarımın üzerindeyim Para kazanmanın basit olmadığını biliyorum Bu yüzden de hiç bir vakit çok büyük paralar verip otomobil elde etmek istedim 20 yaşından bu yandan yani takriben 3 yıldır kiralık araba kullanıyorum, böyle mutluyumç Satın almayı da düşünmüyorum, çünkü böylece lüks merakım değil