Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sinem Kobal Madrid'de yaşıyor

Sinem Kobal Madrid'de yaşıyor
0
77

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Sinem Kobal Madrid'de yaşıyor sinem kobal madrid sinem kobal sevgilisi arda turan fotoları haberleri burada arkadaşlar Ufak Sırlar dizisinin final yapmasından sonradan, güzel oyuncu Sinem Kobal sevgilisi Arda Turan'ın gerisinde Madrid'e gitti ve bundan böyle orada yaşıyormuş Melek'lerim Bizde Bağımsızlık Kelebek'de bulunan Sinem Kobal Madrid haberini sizlerle paylaşıyor ve güzel oyuncu Sinem Kobal ve Arda Turan'a bir ömür boyu mutluluklar diliyoruzsinemkobalmadriddeyasiyor5c4e732452d57alt 1548645151 1548645151 sinemkobalmadriddeyasiyor5c4e73247c968sinemkobalmadriddeyasiyor5c4e73247c968 sinemkobalmadriddeyasiyor5c4e73247c968 Madrid’in havasına adapte olmuş, burada bir hayat kurmuş Yani buraya gelirseniz siz de Sinem Kobal’ı Palacio de Cristal civarında, şehrin en büyük parkı Buen Retiro’da bisiklete binerken görebilir ya da en sevdiği kafede etrafı izlerken rastlayabilirsiniz Aylardır orada olduğu için, Sinem de yarı Madridli sayılır Peki acaba oralara alışmış mıydı? Sevgilisi Arda Turan’ın ıspanya’nın Atletico Madrid takımına transfer olmasıyla başlayan Madrid macerasına atılmak onun için ne açıklama ediyor? Ve orada mutlu mu? Kobal’la akşam yemeğinde buluşuyoruz Biz daha “Buraya alıştın mı? diyemeden, Sinem garsona ıspanyolca bir şeyler söyleyip siparişimizi veriyor Bu Nedenle “ıspanyolca öğreniyor musun? sorusu kendiliğinden elenmiş oluyor ARDA’YLA BİRLİKTE FAZLA EĞLENİYORUZ Sinem Kobal, “Yurt dışında olmanın en hoşuma giden yanı sokaklarda yürürken veya bir kafede otururken, insanların beni izlemeleri yerine benim onları izlemem zaman zaman tanıyanlar olsa da Madrid’te kendimi daha hür hissediyorum diyor Santa Esas Meydanı’nda başladığımız çekim esnasında azıcık yanıldığını anlıyoruz Belki Türkiye’deki gibi kendisini sokakta görenler, “Aaa, bak Sinem Kobal demiyorlar lakin onu görmezden geldiklerini bildirmek de muhtemel değil Madrid’te yaşamanın güzel yanlarını sıralarken, İstanbul’daki karmaşadan uzaklaşınca daha üretken olduğunu; kitap okumaya, sinema ve tiyatro izlemeye, sergi gezmeye, müzikallere gitmeye, workshop’lara katılmaya daha fazla zaman bulduğunu anlatıyor Fakat en büyük artısı bu yok: “En fazla Arda’yla vakit geçirmeyi seviyorum! Birlikte fazla eğleniyoruz diyor ERKEK ARKADAŞIMA DESTEK OLMALIYDIM İstanbulMadrid arası çok uzun yok; dört saatlik uçuş mesafesinde yine de oraya “taşınmak herkesin alabileceği bir karar değil Madrid’te de bir hayat kuruşunu konuşuyoruz Zorunlu değildi lakin yaptı Bunu bir fedakarlık olarak görüyor mu? Değişiklikten ürktü mü? Bu gelişmeyi nasıl algıladı? “Bilmem Ben planlarla değil, hisleriyle yaşayanlardanım Hayatın insana neler yaşatacağını bilemeyiz ancak Vefat veya rahatsızlık gibi çok acı gerçekler de var Hayat bize hayal kırılığı da, fazla güzel sürprizler ya da harikulade duygular da yaşatabiliyor En önemlisi, bize seçme şansı tanıyor Hayatta birçok meçhul var diyor Arda için Madrid’e gelmesine dönecek olursak, “Yaşam bana bunu getirdi ve ben de deneyimliyorum Hayatında manâlı bir döneme giren erkek arkadaşıma destek olmam gerektiğine inanıyorum, hepsi bu Hayatın tadı anlarda bakımlı diyor O vakit biz de, Madrid’i Sinem Kobal’la yaşadığımıza göre bunun tadını çıkaralım ve bize rehberlik etmesine izin verelim şık bir lokanta olan Deri con deri ve Potabello adlı salaş balıkçı şimdilik Madrid’teki favorileri bundan başka bundan böyle uğramaya çok alıştığı bir kafe var Yürüyüş yapıp orada kahve molası veriyor, kitap okuyup internette geziniyor MADRİD’E TAŞINMAK BENİ SADELEŞTİRDİ Bu şehirde yaşamak ruh halini nasıl etkiledi? “Beni sadeleştirdi Kendimi keşfetmek adına fazla daha içe dönük ve hislerimle bağlantıda olduğumu düşünüyorum Ne düşündüğümden çok, ne hissettiğim yönünde farkındanlığım gelişiyor diye özetliyor Her gün ıspanyolca ve ıngilizce dersleri alıyor Yabancı diller öğrenmeye tekrar tekrar meraklı ve hevesli olmuş zaten Mümkün olsa tüm dilleri konuşabilmeyi diliyor Sonradan bunun fazla da iyi bir düşünce olmayacağını söylüyor: “Gevezeyim, ara sıra kendimi kaptırır, karşımdakini konuşturmam Arkadaşlarım ‘Sinem dur, nefes al’ der Varsayım ettiğinizden daha meraklı ve gülünç sırası gelmişken şımarık, gösteriş meraklısı, olduğundan öbür görünmeye çalışan, kesintisiz kendileriyle ilgilenen insanlarla karşılaştığında, yakın arkadaşları aman bir laf etmesin diye onu dürtüyorlarmış! id ARA SIRA DİBE VURMAK GEREKİYOR Olumsuz bir olay yaşandığında nasıl tepki veriyor? Ne olursa olsun ruhunu defalarca yüksek tutmayı başarabiliyor mu? Sinem Kobal yıllardan beri hepimizin tanıdığı bir ad oysa şimdi bundan başka SinemArda olarak daha fazla merak ediliyor Sadece fotoğrafları çekilse iyi; negatif açıklama veya haberler de yayınlanabiliyor Sinem Kobal, “Kesintisiz artı düşünmeliyim durumunu geride bıraktım çünkü bir takım şeyleri dibine değin yaşamak lazım, hatta bazen de dibe vurmak ‘Daima dengeli ve iyi olmalıyım’ diye kasmaya lüzum değil diyor ARDA TANIDIĞIM EN VEFALI BIREY ıkinci gün erken bir saatte Palacio de Cristal yakınlarında, Madrid’in meşhur parklarından birinde buluşuyoruz Sinem Kobal’ın bisikletli fotoğrafı da burada çekiliyor Kahve molası verdiğimizde sohbetimize devam ediyoruz ıyi bir dert ortağı mı? Öyleymiş Ve sevdiklerine karşısında korumacı “Dostluğa yük veriririm ıyi günde, fena günde diyor Vefa ve vicdan hasletlerine de çok layık veriyor “Bu dönemde böyle bağlar düzenlemek zor o yüzden birbirinizi bulunca sımsıkı sarılıyorsunuz diye vurguluyor Sadakatsiz ve vicdansız insanlar onu korkutup sıkıntılı ediyor Bana sanki bir ilişkiden beklentilerini de betimleme ediyormuş gibi geliyor Sormama lüzum kalmadan fazla kayda değer bir ekleme yapıyor: “Samimi Olarak söyleyebilirim ama, hayatımda tanıdığım en vefalı kişi Arda En insan gibi insan Bu anlamda onunla çok gurur duyuyorum diyor Ya spor? ınsanın erkek arkadaşı spor üzerine kariyer yapmışken, kendisinin spordan uzak kalması olası mü? Sinem sporun hayatının bir parçası olması için çabalıyormuş Hele derhal Madrid’teyken “Bu konuda fazla disiplinliyim diyemem lakin her gün ahenkli olarak açık havada yarım saat koşuyorum diye açıklıyor Kapalı yerden, spor salonlarından o kadar keyif almıyormuş Son olarak yılbaşını konuşuyoruz Demin o geceyle ilgili bir plan yapmamış ancak sevdikleriyle olduğu sürece nerede bulunacağının kayda değer olmadığını vurguluyor Yılbaşı diye “çılgın gibi eğlenmeliyim telaşı da yaşamıyor Sinem Kobal yeni yılı daha çok, hayatında yeni bir sayfa açılmak ve yeni umutlar manası taşıdığı için bekliyor 2019’yle ilgili en büyük dileği; doğal afetlerden uzaktan, şehit haberlerinin alınmadığı, huzurlu ve sevgi batmış bir yıl olması ARTIK DAHA FARKLI ROLLER İSTİYORUM Madrid’te oluşu işini etkileyecek mi? Yani oyunculuk, dizi işleri ne olacak? “Çocukluk geçti, ergenlik geldi geçti, genç kızlık ve olgunluk dönemi başladı Bu süreçte birçok alıştırma yaptım, projede yer aldım Çocuk yaşta keşfedildim ve ben haberdar olmadan her zaman birileri beni çekiştirdi; soluk almadan art arda dizi, reklam, film derken tekrar tekrar çalıştım Bu, siz muhakkak bir yaşa gelip duruma el koyana dek öyle akıp gidiyor Daha Sonra fark ediyorsunuz oysa fiilen, öğretilmiş bir ümidini yitirme yaşanılan Bu koşuşturmanın sonu yok Lakin artık kendi yolculuğumdayım, kendimi keşfediyorum Yeni bir sürece geçtim diyor Bu, işlere ara vereceği anlamına mı geliyor? Derhal ekliyor: “O Kadar çok uzun duraklamak niyetinde değilim Sadece büyüyorum ve daha öbür projelerde yer edinmek, öbür roller denemek istiyorum SİNEM KOBAL HAKKINDA KISA KISA * Walter Bagehot’un “Hayatta en büyük müsamaha, başkalarının yapamazsın dediğini yapmaktır sözünü fazla seviyor * Önyargıdan nefret edilen şey ediyor “ılk anda herkese önyargısız yaklaşıyorum diyor Bazen hüsran yaşasa da “Doğrusu bu gibi geliyor diyor “ınsanları dış görünüşüyle ya da başkalarından duyma sözlerle muhakeme etmek adaletli yok diye ekliyor * Pozitif alışveriş ve düşüncesiz tüketimden uzak durmaya çalışıyor Market alışverişini fazla seviyor * Felsefe ve yaşam öyküsü türü kitaplar favorileri Son zamanlarda Jung teorisini okuyor ve araştırıyor * Madrid’te demin bir kuaför “edinememiş oysa bunu sorun etmiyor çünkü saçını kendi yapabiliyor * Dıştan çıkmaktansa evde süre geçirmeyi tercih ediyor; arkadaşları gelsin, yemekler yensin, oyunlar oynansın  

858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt