Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sinem Kobal Neden Kiralık Araba Kullanıyor?

Sinem Kobal Neden Kiralık Araba Kullanıyor?
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sinem Kobal Niçin Kiralık Araba Kullanıyor? Sinem kobal, kiralık arabası, neden kiralık otomobil kaullanıyor konuları hakkında detaylı bilgi alalım arkadaşlar 1548662897 1548662897 sinemkobalnedenkiralikarabakullaniyor5c4eb87615098sinemkobalnedenkiralikarabakullaniyor5c4eb87615098 sinemkobalnedenkiralikarabakullaniyor5c4eb87615098 ​Sinem Kobal arkadaşı ile sohbetinin ardından magazin ekiplerine yakalanmış ve niçin kiralık araba kullandığı sorusunu yanıtlamış meleler Sinem Kobal, kiralık araba kullanmasının sırrını ilk önce açıkladı Oyuncu, Sinem Kobal önceki gün Tümü Grubunun üyesi Cemre ile Bebek'teydi Bir kafede oturup sohbet eden ikili, sonradan Bebek'te kısa bir yürüyüş yaptıDönüşte Kobal'ın otopark görevlilerinden apar topar anahtarını alarak hiç bir şey konuşmadan kiralık BMW'sine binmesi uyarı çekti Uzun zamandır kiralık otomobil kullanan Kobal, Vatan'a şu açıklamada bulundu: 13 yaşından beri çalışıyorum ve kendi ayaklarımın üzerindeyim Para kazanmanın basit olmadığını biliyorum Bu yüzden de hiç bir zaman çok büyük paralar verip araba almak istedim 20 yaşından bu yanlamasına yani yaklaşık 3 yıldır kiralık otomobil kullanıyorum, böyle mutluyumç Satın almayı da düşünmüyorum, çünkü böylece lüks merakım yok Hürriyet  

858,498Konular
982,569Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt