Sinem Yurdanur ve Melih sinem yurdanur sinem yurdanur bulundumu müge anlı melih bulundumu kayıp melih bulundu Sinem Yurdanur Melih Bu iki ismi verdim mi kim olduklarını varsayım etmissiniz dir yok mi meleklerim Bu iki kayıp ta uzun zamandır tv de yayınlanan Müge Anlı ile tatlı sert'e konu olan olay Bu iki kayıp tada şüpheli fazla fakat sonuca ulaşılamıyor Normalde sevmem bu tarz programları lakin bu iki olaydan dolayı bağımlısı oldum ve bu olayların sonucunu cok ama cok merak ediyorum İnşallah o iki annede evlatlarına sağsalim kavuşur diyorum Acaba bu dek her şey ortada iken bulunamamaları beni korkuyor Demekki yarın bir gün başımıza ya da yakınımızın başına bi şey gelse tıpkı bu vakalarda oldugu gibi cümbür cemaat kovuguna çekilecek ve her şey ört bas edilmeye çalışılacak Umarım medya baskısı ile aynen cemgaripoglunun olayında oldugu gibi bir sonuca varılır Egerki o olaydada medya bu değin hakim olmasaydı o olayda ört bas edilebilirdi Belli Başlı bahsetmek istediğim yere geleyim biliyorum çogunuz bu tarz programları izlemiyorum diyeceksiniz lakin kuşkusuz duymussunuz dur bir yerlerden bi şeyler en azından haberleri izliyorsanız eşit gelmissinizdir Sizce bu olaylar çözülebilinilecekmi ????